Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Uzun bir aradan sonra bende geldim millet selam yok mu :)

caglet

caglet

Üye
Hoş geldin

Elektr0

Elektr0

Üye
Öğretmen helede ilk okul ögretmeni öğrencisini bilimadamı'da edebilir işe yaramaz serserinin tekide edebilir... ben 1.sınıfta okuldan korkardım kesin hergün dayak yerdik 7 yaşında...:off: öğretmen olursam öğrencilerime diyecem gençler ben sizin yaşınızdayken çok dayak yedim... onun için size farklı davranacağım oo benim öğretmenim olacak adam gibi olmayacağım...Sizler Bu vatanın geleceklerisiniz önemlisiniz Değerlisniz...

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Hoşbulduk.Hadi çocuklar bana sevginizi gösterin :D hahaha

caglet

caglet

Üye
Kaç sayfa mesaj yazdık bu gece yav 20 oldu mu :D:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Öğretmen helede ilk okul ögretmeni öğrencisini bilimadamı'da edebilir işe yaramaz serserinin tekide edebilir... ben 1.sınıfta okuldan korkardım kesin hergün dayak yerdik 7 yaşında...:off: öğretmen olursam öğrencilerime diyecem gençler ben sizin yaşınızdayken çok dayak yedim... onun için size farklı davranacağım oo benim öğretmenim olacak adam gibi olmayacağım...Sizler Bu vatanın geleceklerisiniz önemlisiniz Değerlisniz...

Çok doğru dedin

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye

Çok doğru dedin

abla ben belki önemli bir kişilik olacaktım:ağlarım: şuan bile tahta ile aramda uzaklık var derse katılamıyorum hocam bişi dermi die düşünüyorum resmen içime işlemiş şuan teknikerlik degilde belki mühendislik okuyor olacaktım :ağlarım::ağlarım:

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Eskiler gitmiş yerine yeni üyeler gelmiş :( eskiler iyidi bea.

caglet

caglet

Üye
kimler gitmiş :D:D herkes sitede hayla :D

Üst Alt