millet tek tek kaçtı bizde yavaş yavaş kalkalım.. iyi geceler.. hoşuma giden konu olursa katılırımtekrardan

İyi geceler Dostum.
iyi reizde ben kaçar peder bey dürtüyor
Herkese iyi Geceler kendinize iyi bakın..
Maxi'de Kalın
Maxi İle Kalın
Uzun bir aradan sonra bende geldim millet selam yok mu![]()
Maxi'de Kalın
Maxi İle Kalın

Maxi'de Kalın
Maxi İle Kalın
olurmu ya hatırlatırım hatta 'tanımassan yerıne heyecandan tanımaysan ' yazmıştın diye
O zaman bizi tanımaysan bu yazıları gösteririm sana![]()

Uzun bir aradan sonra bende geldim millet selam yok mu![]()

olurmu ya hatırlatırım hatta 'tanımassan yerıne heyecandan tanımaysan ' yazmıştın diye![]()

öğretmen olursam öğrencilerime diyecem gençler ben sizin yaşınızdayken çok dayak yedim... onun için size farklı davranacağım oo benim öğretmenim olacak adam gibi olmayacağım...Sizler Bu vatanın geleceklerisiniz önemlisiniz Değerlisniz...
olurmu ya hatırlatırım hatta 'tanımassan yerıne heyecandan tanımaysan ' yazmıştın diye![]()

Öğretmen helede ilk okul ögretmeni öğrencisini bilimadamı'da edebilir işe yaramaz serserinin tekide edebilir... ben 1.sınıfta okuldan korkardım kesin hergün dayak yerdik 7 yaşında...öğretmen olursam öğrencilerime diyecem gençler ben sizin yaşınızdayken çok dayak yedim... onun için size farklı davranacağım oo benim öğretmenim olacak adam gibi olmayacağım...Sizler Bu vatanın geleceklerisiniz önemlisiniz Değerlisniz...
Çok doğru dedin
şuan bile tahta ile aramda uzaklık var derse katılamıyorum hocam bişi dermi die düşünüyorum resmen içime işlemiş şuan teknikerlik degilde belki mühendislik okuyor olacaktım 

Hoşbulduk.Hadi çocuklar bana sevginizi gösterinhahaha

Kaç sayfa mesaj yazdık bu gece yav 20 oldu mu![]()
baya yazdın 
Evet ya tam yazdım yolladım aklıma geldı. sonra da düzeltmeye üşendım
Hem tanımassan değil tanımazsan![]()