Elektr0
Üye
Yok niye rahatsız olayım işin espirisindeyiz biz
----------Eklendi @ 03:54:47 ---------- Yazıldı @ 03:52:53 ----------
Kıldın mi namazını
evet kıldım ablaa
Yok niye rahatsız olayım işin espirisindeyiz biz
----------Eklendi @ 03:54:47 ---------- Yazıldı @ 03:52:53 ----------
Kıldın mi namazını
dolunay varsa bugun kork bencedeanam bu saatte köpek uluyor korktum ya

Dersler hikaye yani onu geç de, sen sevgilin için istiyorsun direk anladım yani.Olur umarım güzel kardeşim, olmasa da sıkıntı yapma; gönüle girdiyse bir kere göz görmese de olur.

evet kıldım ablaa
Valla anladın aslında abi. Eskişehirden sonrakı tercihim Antalya. Onceden orayı ıstıyodum işte anlarsın kum sahıl gunse kızlar falan iyi diye
Dersler hikaye yani onu geç de, sen sevgilin için istiyorsun direk anladım yani.Olur umarım güzel kardeşim, olmasa da sıkıntı yapma; gönüle girdiyse bir kere göz görmese de olur.
Ama Artık hiç ıstemıyorum çok uzak gelıyor Akdenız Üni. Eskişehir herseyıyle daha cazip
Neyse Hayırlısı neyse o olsun ama inş Hayırlısı eskişehir olsun..Hasan abi senin bir kaç sözünü (Ç)alıntı yaptım :paşam ve Güzel kardeşim
![]()

Aynen dediğin gibi Hasan katılıyorum patron ben diyor muyum illa şura olsun diye
----------Eklendi @ 03:58:04 ---------- Yazıldı @ 03:57:36 ----------
Allah kabul etsin

Valla anladın aslında abi. Eskişehirden sonrakı tercihim Antalya. Onceden orayı ıstıyodum işte anlarsın kum sahıl gunse kızlar falan iyi diyeAma Artık hiç ıstemıyorum çok uzak gelıyor Akdenız Üni. Eskişehir herseyıyle daha cazip
Neyse Hayırlısı neyse o olsun ama inş Hayırlısı eskişehir olsun..
senın bölum ne neistiyorsun senAynen dediğin gibi Hasan katılıyorum patron ben diyor muyum illa şura olsun diye

anam bu saatte köpek uluyor korktum ya

Aynen dediğin gibi Hasan katılıyorum patron ben diyor muyum illa şura olsun diye
----------Eklendi @ 03:58:04 ---------- Yazıldı @ 03:57:36 ----------
Allah kabul etsin
Yap iki gözüm n'olacak.
Yani ben bilirim.
Antalya Eskişehir'e çok da uzak değil yani, düzenli para birikimi yaparsan, iki haftaya bir gider gelirsin paşam. Sıkma canını. Sevgiliden önce senin geleceğin gelir, Akdeniz Üniversitesi ilk tercihine göre daha iyi bir yer ama yabana atılmaz Eskişehir'deki üniversitelerde. Umarım dileğin olur, ne deyim.
iki gözüm

ezan okununca köpekler havluyor uluyor ve bunun nedenide köpeklerin gözlerinde perde yokmuş Cinleri ve şeytan's görebiliyorlar ezan okununca şeytanda kaçacak delik arıyor köpeklerde ula üçkagıtçılar ezanı duyunca girecek delik arınonuz demi diee bagırıyorlar![]()

ezan okununca köpekler havluyor uluyor ve bunun nedenide köpeklerin gözlerinde perde yokmuş Cinleri ve şeytan's görebiliyorlar ezan okununca şeytanda kaçacak delik arıyor köpeklerde ula üçkagıtçılar ezanı duyunca girecek delik arınonuz demi diee bagırıyorlar![]()

senın bölum ne neistiyorsun sen![]()
)Radyo tv Sınema okuycam işte.. Spikerlik falan.Tvde görursunuz yakında
Hayırlısı ile öğretmenlik sen ne istiyorsun (bende bu asabiyet varken çokta yaparım ya)

Hayırlısı ile öğretmenlik sen ne istiyorsun (bende bu asabiyet varken çokta yaparım ya)

iyi reizde ben kaçar peder bey dürtüyor
Hoşbulduk Ertuğrul naber
Hahahaahoşbulduk reyiz naber

En korktuğum konu ya![]()
Radyo tv Sınema okuycam işte.. Spikerlik falan.Tvde görursunuz yakında![]()

hiç girmeyelim ozaman abla...