Kürtçe :D:D trt 6 olmasın
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: trt 6 olmasın Genişletmek için tıkla ... hayir 1. Gece gece neyse iyi bi şeye benziyor. ----------Eklendi @ 02:20:12 ---------- Yazıldı @ 02:19:57 ---------- weapo' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
'TUĞ'' Alıntı: trt 6 olmasın Genişletmek için tıkla ... hayir 1. Gece gece neyse iyi bi şeye benziyor. ----------Eklendi @ 02:20:12 ---------- Yazıldı @ 02:19:57 ---------- weapo' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
caglet Üye Aha türkçe oldu şuan çok komik ya kandahar kandahar mal gibi Bu arada chapter 4'e geçtim mesaj 800 oldu
Aha türkçe oldu şuan çok komik ya kandahar kandahar mal gibi Bu arada chapter 4'e geçtim mesaj 800 oldu
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: Aha türkçe oldu şuan çok komik ya kandahar kandahar mal gibi Bu arada chapter 4'e geçtim mesaj 800 oldu Genişletmek için tıkla ... umut kol bacak falan gidiyor neyse sen soruma cevap ver?
caglet' Alıntı: Aha türkçe oldu şuan çok komik ya kandahar kandahar mal gibi Bu arada chapter 4'e geçtim mesaj 800 oldu Genişletmek için tıkla ... umut kol bacak falan gidiyor neyse sen soruma cevap ver?
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: Pondusss hangi sorun ? VmYm deki soru mu Genişletmek için tıkla ... kırmançi zanii??
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: yemek hazır buyrun Genişletmek için tıkla ... buyurduk börekten başka neler var
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yemek hazır buyrun Genişletmek için tıkla ... hoş geldin ----------Eklendi @ 02:26:11 ---------- Yazıldı @ 02:24:42 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: buyurduk börekten başka neler var Genişletmek için tıkla ... yetmiyor mu?
-YARINIYOK-' Alıntı: yemek hazır buyrun Genişletmek için tıkla ... hoş geldin ----------Eklendi @ 02:26:11 ---------- Yazıldı @ 02:24:42 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: buyurduk börekten başka neler var Genişletmek için tıkla ... yetmiyor mu?
caglet Üye Pondusss' Alıntı: kırmançi zanii?? Genişletmek için tıkla ... Pek bilmiyorum D:d ----------Eklendi @ 02:27:08 ---------- Yazıldı @ 02:26:46 ---------- Aha kandahar basladı
Pondusss' Alıntı: kırmançi zanii?? Genişletmek için tıkla ... Pek bilmiyorum D:d ----------Eklendi @ 02:27:08 ---------- Yazıldı @ 02:26:46 ---------- Aha kandahar basladı
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: Pek bilmiyorum D:d Genişletmek için tıkla ... benim çevremde baya bilen var. Kararlıyim bu sene baya öğreneceğim. bi kaç kelime biliyorum şu anlık ----------Eklendi @ 02:28:28 ---------- Yazıldı @ 02:27:54 ---------- caglet' Alıntı: Pek bilmiyorum D:d ----------Eklendi @ 02:27:08 ---------- Yazıldı @ 02:26:46 ---------- Aha kandahar basladı Genişletmek için tıkla ... kandahar mı başladı
caglet' Alıntı: Pek bilmiyorum D:d Genişletmek için tıkla ... benim çevremde baya bilen var. Kararlıyim bu sene baya öğreneceğim. bi kaç kelime biliyorum şu anlık ----------Eklendi @ 02:28:28 ---------- Yazıldı @ 02:27:54 ---------- caglet' Alıntı: Pek bilmiyorum D:d ----------Eklendi @ 02:27:08 ---------- Yazıldı @ 02:26:46 ---------- Aha kandahar basladı Genişletmek için tıkla ... kandahar mı başladı
Amaru Shady Üye 'İsmet'' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar benden bu kadar bu gece. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
'İsmet'' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar benden bu kadar bu gece. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'İsmet'' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar benden bu kadar bu gece. Genişletmek için tıkla ... hiç görünmedinki
'İsmet'' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar benden bu kadar bu gece. Genişletmek için tıkla ... hiç görünmedinki