hemşeri sayılırız yahu he ya öleyız valla
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: keşke bende memlekette olsamda üşüsem Genişletmek için tıkla ... Neresi senin memleket ----------Eklendi @ 01:24:37 ---------- Yazıldı @ 01:23:53 ---------- pelın_' Alıntı: topuklarıdamı gormdı Genişletmek için tıkla ... Resmen koptum gülmekten
'TUĞ'' Alıntı: keşke bende memlekette olsamda üşüsem Genişletmek için tıkla ... Neresi senin memleket ----------Eklendi @ 01:24:37 ---------- Yazıldı @ 01:23:53 ---------- pelın_' Alıntı: topuklarıdamı gormdı Genişletmek için tıkla ... Resmen koptum gülmekten
Yasminozz Üye pelın_' Alıntı: sagol ılk defa gordun alış bence bunlardan çok var Genişletmek için tıkla ... valla süper bayıldım...
pelın_' Alıntı: sagol ılk defa gordun alış bence bunlardan çok var Genişletmek için tıkla ... valla süper bayıldım...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Neresi senin memleket ----------Eklendi @ 01:24:37 ---------- Yazıldı @ 01:23:53 ---------- Resmen koptum gülmekten Genişletmek için tıkla ... amasya
-YARINIYOK-' Alıntı: Neresi senin memleket ----------Eklendi @ 01:24:37 ---------- Yazıldı @ 01:23:53 ---------- Resmen koptum gülmekten Genişletmek için tıkla ... amasya
pelın_ yasminoz' Alıntı: valla süper bayıldım... Genişletmek için tıkla ... daha guzellerı var ----------Eklendi @ 01:26:29 ---------- Yazıldı @ 01:26:14 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: hemen yanıda tokat işte Genişletmek için tıkla ... hee baya
yasminoz' Alıntı: valla süper bayıldım... Genişletmek için tıkla ... daha guzellerı var ----------Eklendi @ 01:26:29 ---------- Yazıldı @ 01:26:14 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: hemen yanıda tokat işte Genişletmek için tıkla ... hee baya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Amasya içimde yara gibi Genişletmek için tıkla ... hatırdır yahu noldu
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: hatırdır yahu noldu Genişletmek için tıkla ... Uzun mesele sivasa her gidip gelmeye bakarım amasya dağlarına
'TUĞ'' Alıntı: hatırdır yahu noldu Genişletmek için tıkla ... Uzun mesele sivasa her gidip gelmeye bakarım amasya dağlarına
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Uzun mesele sivasa her gidip gelmeye bakarım amasya dağlarına Genişletmek için tıkla ... neden
-YARINIYOK-' Alıntı: Uzun mesele sivasa her gidip gelmeye bakarım amasya dağlarına Genişletmek için tıkla ... neden
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: aha noldu ya Genişletmek için tıkla ... ağlama ben burdayım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: anlatırım bir ara Genişletmek için tıkla ... tamam