az kaldı az:) bekle benı ant Üni için mi gideceksin
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: az kaldı az bekle benı ant Genişletmek için tıkla ... Üni için mi gideceksin
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: herkes kaybomus 4 kişi kaldık:P Genişletmek için tıkla ... kim onlar??
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: cenemden kurtulursun:d Genişletmek için tıkla ... evet yanıyor burası
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Üni için mi gideceksin Genişletmek için tıkla ... üni bıttı dıploma yı almaya gıtcem ama bkarsın bı tane daha okurum:P ----------Eklendi @ 01:16:43 ---------- Yazıldı @ 01:16:18 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: evet yanıyor burası Genişletmek için tıkla ... sıcak havasına kurban ya
-YARINIYOK-' Alıntı: Üni için mi gideceksin Genişletmek için tıkla ... üni bıttı dıploma yı almaya gıtcem ama bkarsın bı tane daha okurum:P ----------Eklendi @ 01:16:43 ---------- Yazıldı @ 01:16:18 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: evet yanıyor burası Genişletmek için tıkla ... sıcak havasına kurban ya
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: üni bıttı dıploma yı almaya gıtcem ama bkarsın bı tane daha okurum:P ----------Eklendi @ 01:16:43 ---------- Yazıldı @ 01:16:18 ---------- sıcak havasına kurban ya Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı neyi bitirdin? ----------Eklendi @ 01:17:58 ---------- Yazıldı @ 01:17:22 ---------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ooo hoş geldin
pelın_' Alıntı: üni bıttı dıploma yı almaya gıtcem ama bkarsın bı tane daha okurum:P ----------Eklendi @ 01:16:43 ---------- Yazıldı @ 01:16:18 ---------- sıcak havasına kurban ya Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı neyi bitirdin? ----------Eklendi @ 01:17:58 ---------- Yazıldı @ 01:17:22 ---------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ooo hoş geldin
pelın_ haha manak sen hep çalıştıgın için sana kotu gelıyo bende çalışırken öleydı ama işte antalya başka
pelın_ yasminoz' Alıntı: Hoşbuldum...nabersiniz... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın ----------Eklendi @ 01:20:12 ---------- Yazıldı @ 01:19:51 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: bizim burası buz gibi üşüdüm vallahi Genişletmek için tıkla ... ordu severım bende tokatlıyım
yasminoz' Alıntı: Hoşbuldum...nabersiniz... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın ----------Eklendi @ 01:20:12 ---------- Yazıldı @ 01:19:51 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: bizim burası buz gibi üşüdüm vallahi Genişletmek için tıkla ... ordu severım bende tokatlıyım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: hoşgeldın ----------Eklendi @ 01:20:12 ---------- Yazıldı @ 01:19:51 ---------- ordu severım bende tokatlıyım Genişletmek için tıkla ... iyi bizim memlekete yakınmış
pelın_' Alıntı: hoşgeldın ----------Eklendi @ 01:20:12 ---------- Yazıldı @ 01:19:51 ---------- ordu severım bende tokatlıyım Genişletmek için tıkla ... iyi bizim memlekete yakınmış
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hamza34' Alıntı: iyi geceler beyler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin beyler derken...
hamza34' Alıntı: iyi geceler beyler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin beyler derken...
pelın_ yasminoz' Alıntı: hoşbuldum pelin...o ayakkabılar nasıl güzel ayakkabıdır öyleeeeee... Genişletmek için tıkla ... sagol ılk defa gordun alış bence bunlardan çok var
yasminoz' Alıntı: hoşbuldum pelin...o ayakkabılar nasıl güzel ayakkabıdır öyleeeeee... Genişletmek için tıkla ... sagol ılk defa gordun alış bence bunlardan çok var
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: bizim burası buz gibi üşüdüm vallahi Genişletmek için tıkla ... keşke bende memlekette olsamda üşüsem
-YARINIYOK-' Alıntı: bizim burası buz gibi üşüdüm vallahi Genişletmek için tıkla ... keşke bende memlekette olsamda üşüsem