Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
Bilisim uzmanlığı, hukuk, siyasal bilimler, kamu yönetimi falan tercih ettim. Ama bilisim e gidecem. Yazılım mühendisi olacağım ve Allah'ın izniyle yüksek lisans yapıp bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Hep Ankara tercih ettim. Sen ?
Bilisim uzmanlığı, hukuk, siyasal bilimler, kamu yönetimi falan tercih ettim. Ama bilisim e gidecem. Yazılım mühendisi olacağım ve Allah'ın izniyle yüksek lisans yapıp bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Hep Ankara tercih ettim. Sen ?
Ben 1 haftadır aktifim sınavlar vardı biliyorsun bende banlı idim hem acelemiz yok oluruz belki bir gün
Revengeful
Emekli Yönetici
Siteye bir haller olmuş. Eskiden baya online üye vardı bu saatte.
Ve siteye cok fazla inci sozluk özentisi kaydolmuş. Umarım orayla burayı ayırt edebilir ve oradaki davranışları burada sergilemezler.
Siteye bir haller olmuş. Eskiden baya online üye vardı bu saatte.
Ve siteye cok fazla inci sozluk özentisi kaydolmuş. Umarım orayla burayı ayırt edebilir ve oradaki davranışları burada sergilemezler.