takılmak guzeldir :d:
.BlueTR Üye Merhaba millet ----------Eklendi @ 00:33:50 ---------- Yazıldı @ 00:29:27 ---------- yh0qhMu qhiMshé yha
Merhaba millet ----------Eklendi @ 00:33:50 ---------- Yazıldı @ 00:29:27 ---------- yh0qhMu qhiMshé yha
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: gelin gelin geldim ben Genişletmek için tıkla ... tamam sen varsan sorun yok
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: gelin gelin geldim ben Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:48:46 ---------- Yazıldı @ 00:48:10 ---------- .BlueTR' Alıntı: ben kaçıyom burası bu gece çok sessiz Genişletmek için tıkla ... dün baya ses vardı
-YARINIYOK-' Alıntı: gelin gelin geldim ben Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:48:46 ---------- Yazıldı @ 00:48:10 ---------- .BlueTR' Alıntı: ben kaçıyom burası bu gece çok sessiz Genişletmek için tıkla ... dün baya ses vardı
-YARINIYOK- Üye sen sesi şimdi gör ----------Eklendi @ 00:52:30 ---------- Yazıldı @ 00:51:10 ---------- aaa nerdesiniz yahu?
sen sesi şimdi gör ----------Eklendi @ 00:52:30 ---------- Yazıldı @ 00:51:10 ---------- aaa nerdesiniz yahu?
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben de yok Genişletmek için tıkla ... ne iyi. Benimki bazen kafayı yiyor. Symbian olduğu için heralde
-YARINIYOK-' Alıntı: ben de yok Genişletmek için tıkla ... ne iyi. Benimki bazen kafayı yiyor. Symbian olduğu için heralde
-YARINIYOK- Üye Pondusss' Alıntı: ne iyi. Benimki bazen kafayı yiyor. Symbian olduğu için heralde Genişletmek için tıkla ... Bende ki de öyle
Pondusss' Alıntı: ne iyi. Benimki bazen kafayı yiyor. Symbian olduğu için heralde Genişletmek için tıkla ... Bende ki de öyle
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: nokia e66 Genişletmek için tıkla ... Cepten takiliyor ya benim gibi profil göremiyor ----------Eklendi @ 01:08:01 ---------- Yazıldı @ 01:03:59 ---------- iyi geceler size
kingmor' Alıntı: nokia e66 Genişletmek için tıkla ... Cepten takiliyor ya benim gibi profil göremiyor ----------Eklendi @ 01:08:01 ---------- Yazıldı @ 01:03:59 ---------- iyi geceler size
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Cepten takiliyor ya benim gibi profil göremiyor ----------Eklendi @ 01:08:01 ---------- Yazıldı @ 01:03:59 ---------- iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... hemen suratıma vurma. Keyifden mi mobiliz? ----------Eklendi @ 01:10:25 ---------- Yazıldı @ 01:09:58 ---------- sana da iyi geceler
-YARINIYOK-' Alıntı: Cepten takiliyor ya benim gibi profil göremiyor ----------Eklendi @ 01:08:01 ---------- Yazıldı @ 01:03:59 ---------- iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... hemen suratıma vurma. Keyifden mi mobiliz? ----------Eklendi @ 01:10:25 ---------- Yazıldı @ 01:09:58 ---------- sana da iyi geceler