[sıze="3"]yorum yok. Ağzım ... :d::d::d::d:[/sıze]
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap [sıze="3"] pondusss' Alıntı: yorum yok. Ağzım ... Genişletmek için tıkla ... [/sıze]
-YARINIYOK- Üye levasinay' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler sana da
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: [sıze="3"] :d d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... yine biz mi kaldık??
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Var da nerde ne bilim millet uyuyor birazdan kalkarlar o zaman isterim Genişletmek için tıkla ... o zaman bayağı var
-YARINIYOK-' Alıntı: Var da nerde ne bilim millet uyuyor birazdan kalkarlar o zaman isterim Genişletmek için tıkla ... o zaman bayağı var
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: yaw şu 4 misafir kim acaba merak ediyorum Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: o zaman bayağı var Genişletmek için tıkla ... Yok yahu sinyalini veriyor hem 3g açık hem netteyim çok süreceğini sanmıyorum ----------Eklendi @ 02:17:41 ---------- Yazıldı @ 02:16:53 ---------- kingmor' Alıntı: yaw şu 4 misafir kim acaba merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Biri benim
'TUĞ'' Alıntı: o zaman bayağı var Genişletmek için tıkla ... Yok yahu sinyalini veriyor hem 3g açık hem netteyim çok süreceğini sanmıyorum ----------Eklendi @ 02:17:41 ---------- Yazıldı @ 02:16:53 ---------- kingmor' Alıntı: yaw şu 4 misafir kim acaba merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Biri benim
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu sinyalini veriyor hem 3g açık hem netteyim çok süreceğini sanmıyorum ----------Eklendi @ 02:17:41 ---------- Yazıldı @ 02:16:53 ---------- Biri benim Genişletmek için tıkla ... haa gizli takılıyoruz iyi iyi
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu sinyalini veriyor hem 3g açık hem netteyim çok süreceğini sanmıyorum ----------Eklendi @ 02:17:41 ---------- Yazıldı @ 02:16:53 ---------- Biri benim Genişletmek için tıkla ... haa gizli takılıyoruz iyi iyi
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: haa gizli takılıyoruz iyi iyi Genişletmek için tıkla ... Yok gizli değilim ya misafirlikteyim ya
kingmor' Alıntı: haa gizli takılıyoruz iyi iyi Genişletmek için tıkla ... Yok gizli değilim ya misafirlikteyim ya
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yok gizli değilim ya misafirlikteyim ya Genişletmek için tıkla ... herkez gitti yanlız kaldık
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok gizli değilim ya misafirlikteyim ya Genişletmek için tıkla ... herkez gitti yanlız kaldık
-YARINIYOK- Üye millet yemek yiyor sanırım ----------Eklendi @ 02:25:40 ---------- Yazıldı @ 02:24:23 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: dün gece herkes sahur muhabbetindeydi şimdi orda kimsa yok Genişletmek için tıkla ... Sahur muhabbeti de mi var ben de diyorum gececilerde niye kimse yok
millet yemek yiyor sanırım ----------Eklendi @ 02:25:40 ---------- Yazıldı @ 02:24:23 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: dün gece herkes sahur muhabbetindeydi şimdi orda kimsa yok Genişletmek için tıkla ... Sahur muhabbeti de mi var ben de diyorum gececilerde niye kimse yok
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: millet yemek yiyor sanırım ----------Eklendi @ 02:25:40 ---------- Yazıldı @ 02:24:23 ---------- Sahur muhabbeti de mi var ben de diyorum gececilerde niye kimse yok Genişletmek için tıkla ... gececiler izinde seneliğe çıktı onların yerine şimdilik biz bakıyoruz
-YARINIYOK-' Alıntı: millet yemek yiyor sanırım ----------Eklendi @ 02:25:40 ---------- Yazıldı @ 02:24:23 ---------- Sahur muhabbeti de mi var ben de diyorum gececilerde niye kimse yok Genişletmek için tıkla ... gececiler izinde seneliğe çıktı onların yerine şimdilik biz bakıyoruz
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: millet yemek yiyor sanırım ----------Eklendi @ 02:25:40 ---------- Yazıldı @ 02:24:23 ---------- Sahur muhabbeti de mi var ben de diyorum gececilerde niye kimse yok Genişletmek için tıkla ... evet dün gece herkes oradaydı ama bu gece kimse yok
-YARINIYOK-' Alıntı: millet yemek yiyor sanırım ----------Eklendi @ 02:25:40 ---------- Yazıldı @ 02:24:23 ---------- Sahur muhabbeti de mi var ben de diyorum gececilerde niye kimse yok Genişletmek için tıkla ... evet dün gece herkes oradaydı ama bu gece kimse yok