Alo kiminle görüşüyorum? :angry: :vur :ah :dry: Kimi aradınız?
-YARINIYOK- Üye Karanlık97' Alıntı: Alo kiminle görüşüyorum? Genişletmek için tıkla ... Kimi aradınız?
Kingmortall Üye Karanlık97' Alıntı: Alo kiminle görüşüyorum? Genişletmek için tıkla ... ben müşteri temsilcisi gökhan buyrun nasıl yardımcı olabiliriz size bu arada adınız neydi
Karanlık97' Alıntı: Alo kiminle görüşüyorum? Genişletmek için tıkla ... ben müşteri temsilcisi gökhan buyrun nasıl yardımcı olabiliriz size bu arada adınız neydi
Reşwan Emekli Yönetici buraya uğramayalı bayyaaaaa oldu haaaa nasılsınız bakalım kimler var herkese selamlar
Karanlık97 Üye Şey sizin mesajları görebilmek için her on saniye de bir yenilemek zorunda mıyım?, yoksa kendi yenilene bilir mi?
Şey sizin mesajları görebilmek için her on saniye de bir yenilemek zorunda mıyım?, yoksa kendi yenilene bilir mi?
-YARINIYOK- Üye Reşwan' Alıntı: buraya uğramayalı bayyaaaaa oldu haaaa nasılsınız bakalım kimler var herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldiniz ben gökhan ve karanlık var
Reşwan' Alıntı: buraya uğramayalı bayyaaaaa oldu haaaa nasılsınız bakalım kimler var herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldiniz ben gökhan ve karanlık var
Kingmortall Üye Karanlık97' Alıntı: Şey sizin mesajları görebilmek için her on saniye de bir yenilemek zorunda mıyım?, yoksa kendi yenilene bilir mi? Genişletmek için tıkla ... yenileyiniz lütfen klavyede bulunan f5 tuşuna basınız
Karanlık97' Alıntı: Şey sizin mesajları görebilmek için her on saniye de bir yenilemek zorunda mıyım?, yoksa kendi yenilene bilir mi? Genişletmek için tıkla ... yenileyiniz lütfen klavyede bulunan f5 tuşuna basınız
-YARINIYOK- Üye Karanlık97' Alıntı: Şey sizin mesajları görebilmek için her on saniye de bir yenilemek zorunda mıyım?, yoksa kendi yenilene bilir mi? Genişletmek için tıkla ... Yenilemen gerekiyor
Karanlık97' Alıntı: Şey sizin mesajları görebilmek için her on saniye de bir yenilemek zorunda mıyım?, yoksa kendi yenilene bilir mi? Genişletmek için tıkla ... Yenilemen gerekiyor
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: yenileyiniz lütfen klavyede bulunan f5 tuşuna basınız Genişletmek için tıkla ... Gerçekten f5 le mi oluyor ben kare ve sıfır tuşları ile yeniliyorum
kingmor' Alıntı: yenileyiniz lütfen klavyede bulunan f5 tuşuna basınız Genişletmek için tıkla ... Gerçekten f5 le mi oluyor ben kare ve sıfır tuşları ile yeniliyorum
Kingmortall Üye Karanlık97' Alıntı: Gökhan halbıki ismimi öğrenmek için profil kartıma baksan yeter be abi Genişletmek için tıkla ... gördüm gardaş
Karanlık97' Alıntı: Gökhan halbıki ismimi öğrenmek için profil kartıma baksan yeter be abi Genişletmek için tıkla ... gördüm gardaş
Karanlık97 Üye Aaa, çok berbat bir şey aslında Java;Script özelliği yada bir FlashPlayer'dan görüşme olsa gerekmez bile ...
Aaa, çok berbat bir şey aslında Java;Script özelliği yada bir FlashPlayer'dan görüşme olsa gerekmez bile ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Reşwan' Alıntı: buraya uğramayalı bayyaaaaa oldu haaaa nasılsınız bakalım kimler var herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sağol hoşgeldin
Reşwan' Alıntı: buraya uğramayalı bayyaaaaa oldu haaaa nasılsınız bakalım kimler var herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sağol hoşgeldin
-YARINIYOK- Üye Karanlık97' Alıntı: Gökhan halbıki ismimi öğrenmek için profil kartıma baksan yeter be abi Genişletmek için tıkla ... Gökhan karanlık arkadaştan sana gelsin
Karanlık97' Alıntı: Gökhan halbıki ismimi öğrenmek için profil kartıma baksan yeter be abi Genişletmek için tıkla ... Gökhan karanlık arkadaştan sana gelsin