Geceniz hayr olsun arkadaşlar.Hayirli sohbetler. :) sağlasın hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Yigit315' Alıntı: Geceniz hayr olsun arkadaşlar.Hayirli sohbetler. Genişletmek için tıkla ... sağlasın hoşgeldin
Yigit315' Alıntı: Geceniz hayr olsun arkadaşlar.Hayirli sohbetler. Genişletmek için tıkla ... sağlasın hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap serinaga' Alıntı: Wayyy bu gece gececler çok galibaa ! Selam millet ... Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin böyle göründüğüne bakma gelen bi selam veriyor bi daha görünmüyor
serinaga' Alıntı: Wayyy bu gece gececler çok galibaa ! Selam millet ... Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin böyle göründüğüne bakma gelen bi selam veriyor bi daha görünmüyor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: selam mobilci Genişletmek için tıkla ... sen mobilci değilmisin
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: sen mobilci değilmisin Genişletmek için tıkla ... ben de öyleyim eee maçı kim kazandı?
'TUĞ'' Alıntı: sen mobilci değilmisin Genişletmek için tıkla ... ben de öyleyim eee maçı kim kazandı?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: ben de öyleyim eee maçı kim kazandı? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum galiba bizimkiler yenildi maç felan izlemedim zaten oturdum maxide takıldım maç izlemeyide sevmiyorum oynasaydım daha iyi olacaktı
Pondusss' Alıntı: ben de öyleyim eee maçı kim kazandı? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum galiba bizimkiler yenildi maç felan izlemedim zaten oturdum maxide takıldım maç izlemeyide sevmiyorum oynasaydım daha iyi olacaktı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: oysaki herkes bir miktar zalim. Genişletmek için tıkla ... insanoğlu
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: düşmanı uzakta arama, seni izliyor, hemen ensende. Genişletmek için tıkla ... kanka sms bitti atamadım mjs
Burak' Alıntı: düşmanı uzakta arama, seni izliyor, hemen ensende. Genişletmek için tıkla ... kanka sms bitti atamadım mjs
levasinay Üye Burak' Alıntı: oysaki herkes bir miktar zalim. Genişletmek için tıkla ... Ama galibaa ben geldm iyi geceler ----------Eklendi @ 00:51:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:08 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: hayırdır burak şiirmi yazıyorsun anlamadım Genişletmek için tıkla ... Yok arkadas melankolik takılıyor sago nun sarkı sozleri yazdıkları
Burak' Alıntı: oysaki herkes bir miktar zalim. Genişletmek için tıkla ... Ama galibaa ben geldm iyi geceler ----------Eklendi @ 00:51:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:08 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: hayırdır burak şiirmi yazıyorsun anlamadım Genişletmek için tıkla ... Yok arkadas melankolik takılıyor sago nun sarkı sozleri yazdıkları
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hoşgeldin iyi geceler ----------Eklendi @ 00:53:06 ---------- Yazıldı @ 00:52:08 ---------- levasinay' Alıntı: Ama galibaa ben geldm iyi geceler ----------Eklendi @ 00:51:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:08 ---------- Yok arkadas melankolik takılıyor sago nun sarkı sozleri yazdıkları Genişletmek için tıkla ... kendini fazla kaptırmış
hoşgeldin iyi geceler ----------Eklendi @ 00:53:06 ---------- Yazıldı @ 00:52:08 ---------- levasinay' Alıntı: Ama galibaa ben geldm iyi geceler ----------Eklendi @ 00:51:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:08 ---------- Yok arkadas melankolik takılıyor sago nun sarkı sozleri yazdıkları Genişletmek için tıkla ... kendini fazla kaptırmış
Burak Üye sago rapte en ön nasılsınız yahu ne var ne yok, 1ay falan girmedim, kimse nerdesin bile yazmamış vay arkadaş ----------Eklendi @ 00:57:41 ---------- Yazıldı @ 00:56:48 ---------- levasinay' Alıntı: garanti kulagında kulaklık duyduklarını yazıyor oyle deme ya sago bır baskadr Genişletmek için tıkla ... nerden bildin
sago rapte en ön nasılsınız yahu ne var ne yok, 1ay falan girmedim, kimse nerdesin bile yazmamış vay arkadaş ----------Eklendi @ 00:57:41 ---------- Yazıldı @ 00:56:48 ---------- levasinay' Alıntı: garanti kulagında kulaklık duyduklarını yazıyor oyle deme ya sago bır baskadr Genişletmek için tıkla ... nerden bildin