hello komançerolar :bye2:
Elektr0 Üye 'Enver'' Alıntı: uykum var uyuyamıyorum açım yemek yiyemiyorum depresyona giricem ama üşeniyorum off napsam ki Genişletmek için tıkla ... depresyona giricem ama üşeniyorum
'Enver'' Alıntı: uykum var uyuyamıyorum açım yemek yiyemiyorum depresyona giricem ama üşeniyorum off napsam ki Genişletmek için tıkla ... depresyona giricem ama üşeniyorum
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s ben pek iyi değilim sen nasılsın ?
'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s ben pek iyi değilim sen nasılsın ?
Elektr0 Üye 'Enver'' Alıntı: a.s ben pek iyi değilim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeşim kötü bişi yoktur inş..
'Enver'' Alıntı: a.s ben pek iyi değilim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... hayırdır kardeşim kötü bişi yoktur inş..
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: depresyona giricem ama üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... gülme ciddiyim
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: hayırdır kardeşim kötü bişi yoktur inş.. Genişletmek için tıkla ... kötü bişey yok sadece aşık oldum.
Elektr0' Alıntı: hayırdır kardeşim kötü bişi yoktur inş.. Genişletmek için tıkla ... kötü bişey yok sadece aşık oldum.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: a.s ben pek iyi değilim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... eh işte idare eder denizden geldim az önce
'Enver'' Alıntı: a.s ben pek iyi değilim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... eh işte idare eder denizden geldim az önce
Elektr0 Üye 'Enver'' Alıntı: kötü bişey yok sadece aşık oldum. Genişletmek için tıkla ... Vallla mı len düğün ne zaman
'Enver'' Alıntı: kötü bişey yok sadece aşık oldum. Genişletmek için tıkla ... Vallla mı len düğün ne zaman
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Vallla mı len düğün ne zaman Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Enver'' Alıntı: kötü bişey yok sadece aşık oldum. Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: gecmis olsun enver.) Genişletmek için tıkla ... sağol tuba
Elektr0 Üye 'Enver'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hangisini aşık oldugunu mu bilmiyon düğünü mü