sa arkadaşlar a.s hoşgeldin..
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap enkazcı' Alıntı: sa arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) 'Enver' Elektr0+
Elektr0 Üye [video=dailymotion;xjs9ls]http://www.dailymotion.com/video/xjs9ls_sagopa-kajmer-bu-islerden-elini-cek-featuring-kolera-2011_music[/video] ----------Eklendi @ 02:00:27 ---------- Yazıldı @ 02:00:07 ---------- 'Enver'' Alıntı: Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) 'Enver' Elektr0+ Genişletmek için tıkla ... bazen çok degişiyor
[video=dailymotion;xjs9ls]http://www.dailymotion.com/video/xjs9ls_sagopa-kajmer-bu-islerden-elini-cek-featuring-kolera-2011_music[/video] ----------Eklendi @ 02:00:27 ---------- Yazıldı @ 02:00:07 ---------- 'Enver'' Alıntı: Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) 'Enver' Elektr0+ Genişletmek için tıkla ... bazen çok degişiyor
Elektr0 Üye hamza34' Alıntı: bende varım arkadaslar trident oyunlarını biliomusunuz w t8 Genişletmek için tıkla ... hoş geldin... ben ki !
hamza34' Alıntı: bende varım arkadaslar trident oyunlarını biliomusunuz w t8 Genişletmek için tıkla ... hoş geldin... ben ki !
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: [video=dailymotion;xjs9ls]http://www.dailymotion.com/video/xjs9ls_sagopa-kajmer-bu-islerden-elini-cek-featuring-kolera-2011_music[/video] ----------Eklendi @ 02:00:27 ---------- Yazıldı @ 02:00:07 ---------- bazen çok degişiyor Genişletmek için tıkla ... İçi boş bi tenceresin dolmadan oldum diyorsun İçinde yemek olsa da ne yazık tatdan tuzdan yoksun..
Elektr0' Alıntı: [video=dailymotion;xjs9ls]http://www.dailymotion.com/video/xjs9ls_sagopa-kajmer-bu-islerden-elini-cek-featuring-kolera-2011_music[/video] ----------Eklendi @ 02:00:27 ---------- Yazıldı @ 02:00:07 ---------- bazen çok degişiyor Genişletmek için tıkla ... İçi boş bi tenceresin dolmadan oldum diyorsun İçinde yemek olsa da ne yazık tatdan tuzdan yoksun..
Tuba.Erva Üye burdaym forumu gezıyorum arada uyurum ama bırazdan yarın evde son günüm ıznım bıtıyo pazartesı ıs bası
burdaym forumu gezıyorum arada uyurum ama bırazdan yarın evde son günüm ıznım bıtıyo pazartesı ıs bası
YaserOfficial Üye Elektr0' Alıntı: hoş geldin... ben ki ! Genişletmek için tıkla ... tmm hos bulduk abi yine de saol abi peki windows xp etkinlestirme programı biliomusun restatınca yine eskisine dönüyo etkinlestiruyorum da programla
Elektr0' Alıntı: hoş geldin... ben ki ! Genişletmek için tıkla ... tmm hos bulduk abi yine de saol abi peki windows xp etkinlestirme programı biliomusun restatınca yine eskisine dönüyo etkinlestiruyorum da programla
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: burdaym forumu gezıyorum arada uyurum ama bırazdan yarın evde son günüm ıznım bıtıyo pazartesı ıs bası Genişletmek için tıkla ... he şimdi gittik sandık yada ben sandım ... pazartesi iş mi olur yaa kim yapıoo bu işleriii kim kim kim ( benim yok işim üzülsem mi gülsem mi) ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:07:19 ---------- hamza34' Alıntı: tmm hos bulduk abi yine de saol abi peki windows xp etkinlestirme programı biliomusun restatınca yine eskisine dönüyo etkinlestiruyorum da programla Genişletmek için tıkla ... bende Xp yi bırakalı 2 Yıl olacak yaa . Windows 7 benim sistem... ----------Eklendi @ 02:09:07 ---------- Yazıldı @ 02:08:42 ---------- 'Enver'' Alıntı: uykum geldi ben kaçar hadı iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
Tuba_erva' Alıntı: burdaym forumu gezıyorum arada uyurum ama bırazdan yarın evde son günüm ıznım bıtıyo pazartesı ıs bası Genişletmek için tıkla ... he şimdi gittik sandık yada ben sandım ... pazartesi iş mi olur yaa kim yapıoo bu işleriii kim kim kim ( benim yok işim üzülsem mi gülsem mi) ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:07:19 ---------- hamza34' Alıntı: tmm hos bulduk abi yine de saol abi peki windows xp etkinlestirme programı biliomusun restatınca yine eskisine dönüyo etkinlestiruyorum da programla Genişletmek için tıkla ... bende Xp yi bırakalı 2 Yıl olacak yaa . Windows 7 benim sistem... ----------Eklendi @ 02:09:07 ---------- Yazıldı @ 02:08:42 ---------- 'Enver'' Alıntı: uykum geldi ben kaçar hadı iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...