Hiç birini mi? :oha:
Usta Şirin Üye Elektr0' Alıntı: matematige dair herşeyiii Genişletmek için tıkla ... bu matematik bizi kandırıyoor hocamm..
Elektr0' Alıntı: matematige dair herşeyiii Genişletmek için tıkla ... bu matematik bizi kandırıyoor hocamm..
Tuba.Erva Üye aferım Elektr0' Alıntı: matematige dair herşeyiii ----------Eklendi @ 01:51:33 ---------- Yazıldı @ 01:50:41 ---------- matematigi deil vize ve finallarden gıcık kaptım Genişletmek için tıkla ...
aferım Elektr0' Alıntı: matematige dair herşeyiii ----------Eklendi @ 01:51:33 ---------- Yazıldı @ 01:50:41 ---------- matematigi deil vize ve finallarden gıcık kaptım Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Hiç birini mi? Genişletmek için tıkla ... önerme mantık felan yapıyordum lise 1 de... ----------Eklendi @ 01:53:48 ---------- Yazıldı @ 01:53:31 ---------- minoo' Alıntı: Benim vizem 75, finalim de 90'dı Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Hiç birini mi? Genişletmek için tıkla ... önerme mantık felan yapıyordum lise 1 de... ----------Eklendi @ 01:53:48 ---------- Yazıldı @ 01:53:31 ---------- minoo' Alıntı: Benim vizem 75, finalim de 90'dı Genişletmek için tıkla ...
SilentOne Üye Elektr0' Alıntı: matematige dair herşeyiii ----------Eklendi @ 01:51:33 ---------- Yazıldı @ 01:50:41 ---------- matematigi deil vize ve finallarden gıcık kaptım Genişletmek için tıkla ... ondan bnde gıcık kapıyom yha canının sıkma
Elektr0' Alıntı: matematige dair herşeyiii ----------Eklendi @ 01:51:33 ---------- Yazıldı @ 01:50:41 ---------- matematigi deil vize ve finallarden gıcık kaptım Genişletmek için tıkla ... ondan bnde gıcık kapıyom yha canının sıkma
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Benim vizem 75, finalim de 90'dı Genişletmek için tıkla ... zeki insan farkılı oluyor
minoo Üye SilentOne' Alıntı: zeki insan farkılı oluyor Genişletmek için tıkla ... Zekilikle alakası yok ki. İlgi duyuyorum sadece. Seviyorum
SilentOne' Alıntı: zeki insan farkılı oluyor Genişletmek için tıkla ... Zekilikle alakası yok ki. İlgi duyuyorum sadece. Seviyorum
minoo Üye Elektr0' Alıntı: kopya çekmiştir Genişletmek için tıkla ... Benden kopya istiyolar da ben kendi sorumu yapamıyorum diye hocadan izin alıp kürsüye oturmuştum sınavda bee ne kopyası
Elektr0' Alıntı: kopya çekmiştir Genişletmek için tıkla ... Benden kopya istiyolar da ben kendi sorumu yapamıyorum diye hocadan izin alıp kürsüye oturmuştum sınavda bee ne kopyası
Tuba.Erva Üye bılıyorum ama baska bsey yok ızlenıyo ynede SilentOne' Alıntı: eski bölüm o Genişletmek için tıkla ...
bılıyorum ama baska bsey yok ızlenıyo ynede SilentOne' Alıntı: eski bölüm o Genişletmek için tıkla ...
Usta Şirin Üye Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar benle ilgilenen yok vodafone kazanmasın daha fazla siz kendinize iyi bakın..
Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar benle ilgilenen yok vodafone kazanmasın daha fazla siz kendinize iyi bakın..
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Benden kopya istiyolar da ben kendi sorumu yapamıyorum diye hocadan izin alıp kürsüye oturmuştum sınavda bee ne kopyası Genişletmek için tıkla ... örnek öğrenci aferim girdin gözüme
minoo' Alıntı: Benden kopya istiyolar da ben kendi sorumu yapamıyorum diye hocadan izin alıp kürsüye oturmuştum sınavda bee ne kopyası Genişletmek için tıkla ... örnek öğrenci aferim girdin gözüme
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Çok severim matematiği Mat2 hariç Genişletmek için tıkla ... aksine mat2 yi bnde çok severim mat1 de pek sevmem
minoo' Alıntı: Çok severim matematiği Mat2 hariç Genişletmek için tıkla ... aksine mat2 yi bnde çok severim mat1 de pek sevmem