iyi geceler forum bugün pek bi sessiz :hmmm
Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: iyi geceler forum bugün pek bi sessiz Genişletmek için tıkla ... evet haklısın ----------Eklendi @ 00:23:47 ---------- Yazıldı @ 00:22:50 ---------- enver nasılsn ne yapıon
.:: Enver ::.' Alıntı: iyi geceler forum bugün pek bi sessiz Genişletmek için tıkla ... evet haklısın ----------Eklendi @ 00:23:47 ---------- Yazıldı @ 00:22:50 ---------- enver nasılsn ne yapıon
Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: aynen şu an bende onu dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu bir tesadüf mu gel tartışalım
.:: Enver ::.' Alıntı: aynen şu an bende onu dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu bir tesadüf mu gel tartışalım
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Bu bir tesadüf mu gel tartışalım Genişletmek için tıkla ... tmm tartışak hayatta tesadüf yoktur bence tevafuk vardır
Elektr0' Alıntı: Bu bir tesadüf mu gel tartışalım Genişletmek için tıkla ... tmm tartışak hayatta tesadüf yoktur bence tevafuk vardır
Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: tmm tartışak hayatta tesadüf yoktur bence tevafuk vardır Genişletmek için tıkla ... evt bencede.giriş gelişme sonuç yapamadan bitirdin tartışmayı
.:: Enver ::.' Alıntı: tmm tartışak hayatta tesadüf yoktur bence tevafuk vardır Genişletmek için tıkla ... evt bencede.giriş gelişme sonuç yapamadan bitirdin tartışmayı
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: evt bencede.giriş gelişme sonuç yapamadan bitirdin tartışmayı Genişletmek için tıkla ... hehe o zman başka bişey bul onu tartışalım zor olsun ama
Elektr0' Alıntı: evt bencede.giriş gelişme sonuç yapamadan bitirdin tartışmayı Genişletmek için tıkla ... hehe o zman başka bişey bul onu tartışalım zor olsun ama
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Zor istedin sende Genişletmek için tıkla ... bunu geçelim başka sor
Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: bunu geçelim başka sor Genişletmek için tıkla ... yok dostum çok agır ve orjinal bir tartışma konusu.. enver arkadaşımıza morall alkışııı
.:: Enver ::.' Alıntı: bunu geçelim başka sor Genişletmek için tıkla ... yok dostum çok agır ve orjinal bir tartışma konusu.. enver arkadaşımıza morall alkışııı
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: yok dostum çok agır ve orjinal bir tartışma konusu.. enver arkadaşımıza morall alkışııı Genişletmek için tıkla ... hmm..hayat daha değerli çünkü.. çünkü zaman su gibi akıp gidiyor
Elektr0' Alıntı: yok dostum çok agır ve orjinal bir tartışma konusu.. enver arkadaşımıza morall alkışııı Genişletmek için tıkla ... hmm..hayat daha değerli çünkü.. çünkü zaman su gibi akıp gidiyor
Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: hmm..hayat daha değerli çünkü.. çünkü zaman su gibi akıp gidiyor Genişletmek için tıkla ... hmm gzl cvp ----------Eklendi @ 01:13:31 ---------- Yazıldı @ 01:10:30 ---------- Zaman, Zamana inat olunca senden zamanını çalıyor zamanın boşa gidiyor....!!! Hayat, Hayata inat olunca Senden HAYAT'ını çalıyor.hayat sevdiklerini deger verdiklerini önemsediklerini alıp götürüyor yalnızlıgına yalnızlık katıyor....!!!
.:: Enver ::.' Alıntı: hmm..hayat daha değerli çünkü.. çünkü zaman su gibi akıp gidiyor Genişletmek için tıkla ... hmm gzl cvp ----------Eklendi @ 01:13:31 ---------- Yazıldı @ 01:10:30 ---------- Zaman, Zamana inat olunca senden zamanını çalıyor zamanın boşa gidiyor....!!! Hayat, Hayata inat olunca Senden HAYAT'ını çalıyor.hayat sevdiklerini deger verdiklerini önemsediklerini alıp götürüyor yalnızlıgına yalnızlık katıyor....!!!