dayı oluyor dayıııııı :kop:
Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: arkadaşlar ben yatıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler enver
.:: Enver ::.' Alıntı: arkadaşlar ben yatıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler enver
Elektr0 Üye endometozon' Alıntı: dayı oluyor dayıııııı Genişletmek için tıkla ... Burak'a fark etmiyormuş Teyze bile olabilir
endometozon' Alıntı: dayı oluyor dayıııııı Genişletmek için tıkla ... Burak'a fark etmiyormuş Teyze bile olabilir
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: dayı Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte.. benim dayım benim sayemde 6 aylıkken Dayı olmuş mesela.. 20 yaşında 19 sene 6 ay dayılık yaptı bana ----------Eklendi @ 01:08:32 ---------- Yazıldı @ 01:07:12 ---------- MerTurkizM' Alıntı: burdayım ama gidiyorum amacım sadece katılmaktı yarışmacı arkadaşlara başarılar Genişletmek için tıkla ... tşk eddikk gardaş şuan ağır abi rolüne girdim de
Burak' Alıntı: dayı Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte.. benim dayım benim sayemde 6 aylıkken Dayı olmuş mesela.. 20 yaşında 19 sene 6 ay dayılık yaptı bana ----------Eklendi @ 01:08:32 ---------- Yazıldı @ 01:07:12 ---------- MerTurkizM' Alıntı: burdayım ama gidiyorum amacım sadece katılmaktı yarışmacı arkadaşlara başarılar Genişletmek için tıkla ... tşk eddikk gardaş şuan ağır abi rolüne girdim de
Elektr0 Üye endometozon' Alıntı: neyse ben cıkıyorum sıze ıyı geceler sabah erken kalkıcam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..Allah rahatlık versin...
endometozon' Alıntı: neyse ben cıkıyorum sıze ıyı geceler sabah erken kalkıcam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..Allah rahatlık versin...
endometozon Üye Elektr0' Alıntı: iyi geceler..Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... sizlerde kendınıze ıyı bakın dayıcıklar
Elektr0' Alıntı: iyi geceler..Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... sizlerde kendınıze ıyı bakın dayıcıklar
Elektr0 Üye Yigit315' Alıntı: geceniz hayr olsun ağalar gene kaynağa düşmüşsünüz. Genişletmek için tıkla ... Saol hoş.geldinn
Yigit315' Alıntı: geceniz hayr olsun ağalar gene kaynağa düşmüşsünüz. Genişletmek için tıkla ... Saol hoş.geldinn
minoo Üye Çok heyecanlıyım. Netten kitap siparişi verdim az önce. Tess Gerritsen'ın haziranda yayınlanan kitabı. Aaa bir an önce gelsin
Çok heyecanlıyım. Netten kitap siparişi verdim az önce. Tess Gerritsen'ın haziranda yayınlanan kitabı. Aaa bir an önce gelsin
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Çok heyecanlıyım. Netten kitap siparişi verdim az önce. Tess Gerritsen'ın haziranda yayınlanan kitabı. Aaa bir an önce gelsin Genişletmek için tıkla ... kitap mı o ne ?? yeni bir teknoloji mi ?
minoo' Alıntı: Çok heyecanlıyım. Netten kitap siparişi verdim az önce. Tess Gerritsen'ın haziranda yayınlanan kitabı. Aaa bir an önce gelsin Genişletmek için tıkla ... kitap mı o ne ?? yeni bir teknoloji mi ?