gel sarma yapmıstım bugun:) bende gelsemmi acep:hmmm
-efşan Üye yok yok gelirlermi hiç ----------Eklendi @ 00:32:52 ---------- Yazıldı @ 00:32:25 ---------- ChavRash' Alıntı: Ne yaparsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... hopp hoşgeldin hasan nasılsın
yok yok gelirlermi hiç ----------Eklendi @ 00:32:52 ---------- Yazıldı @ 00:32:25 ---------- ChavRash' Alıntı: Ne yaparsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... hopp hoşgeldin hasan nasılsın
Tuba.Erva Üye Oguzc@N' Alıntı: hangi site ya Genişletmek için tıkla ... isim vermeyım saygın siteler var öyle
OğuzcanAbi Üye ChavRash' Alıntı: Ne yaparsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi nasılsın biz aynıyız ----------Eklendi @ 00:33:44 ---------- Yazıldı @ 00:33:11 ---------- Tuba_erva' Alıntı: isim vermeyım saygın siteler var öyle Genişletmek için tıkla ... yarbayım saygılar efendim
ChavRash' Alıntı: Ne yaparsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi nasılsın biz aynıyız ----------Eklendi @ 00:33:44 ---------- Yazıldı @ 00:33:11 ---------- Tuba_erva' Alıntı: isim vermeyım saygın siteler var öyle Genişletmek için tıkla ... yarbayım saygılar efendim
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: evt haberler iyi degil ama dualar ile kendimizi motive ettik Genişletmek için tıkla ... haklısın güzel bı geceye rasladık en ıyı sekılde degerlendırmeye calıstık artık Allah kabul etsın
Elektr0' Alıntı: evt haberler iyi degil ama dualar ile kendimizi motive ettik Genişletmek için tıkla ... haklısın güzel bı geceye rasladık en ıyı sekılde degerlendırmeye calıstık artık Allah kabul etsın
Elektr0 Üye ChavRash' Alıntı: Ne yaparsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... muhabbet gibi gözükuyor ama degil . sohbet ediyoruz
ChavRash' Alıntı: Ne yaparsınız gençler? Genişletmek için tıkla ... muhabbet gibi gözükuyor ama degil . sohbet ediyoruz
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: haklısın güzel bı geceye rasladık en ıyı sekılde degerlendırmeye calıstık artık Allah kabul etsın Genişletmek için tıkla ... amin inş..
Tuba_erva' Alıntı: haklısın güzel bı geceye rasladık en ıyı sekılde degerlendırmeye calıstık artık Allah kabul etsın Genişletmek için tıkla ... amin inş..
-efşan Üye minoo' Alıntı: Tubam sen de bize gel kız. Canım çok fena kabak kızartması çekti. Yapıp yiyelim Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Tubam sen de bize gel kız. Canım çok fena kabak kızartması çekti. Yapıp yiyelim Genişletmek için tıkla ...