bu sene yaz gelmeyecek anlaşılan |-)
Burak Üye Elektr0' Alıntı: hayatımda yaptıgım en büyük saçmalıktı 5110 ile fotograf çekmek için telefonu cebimden çıkarmak Genişletmek için tıkla ... yaptıgım en sacma seydi 5130da wifi aramak.
Elektr0' Alıntı: hayatımda yaptıgım en büyük saçmalıktı 5110 ile fotograf çekmek için telefonu cebimden çıkarmak Genişletmek için tıkla ... yaptıgım en sacma seydi 5130da wifi aramak.
Burak Üye bossy' Alıntı: bu sene yaz gelmeyecek anlaşılan Genişletmek için tıkla ... öğlen çok sıcak oluyor ya. ----------Eklendi @ 01:40:50 ---------- Yazıldı @ 01:40:19 ---------- Oguzc@N' Alıntı: bende yayar artik calsan kisiyiz Genişletmek için tıkla ... yay yay iyi geceler
bossy' Alıntı: bu sene yaz gelmeyecek anlaşılan Genişletmek için tıkla ... öğlen çok sıcak oluyor ya. ----------Eklendi @ 01:40:50 ---------- Yazıldı @ 01:40:19 ---------- Oguzc@N' Alıntı: bende yayar artik calsan kisiyiz Genişletmek için tıkla ... yay yay iyi geceler
Elektr0 Üye bossy' Alıntı: bu sene yaz gelmeyecek anlaşılan Genişletmek için tıkla ... yaz mı gelmeyecek yaz mı gelmeyecek....ben geceleri çarşıya çıkabiliyorum o zamanda her yer kapalı oluyor bir tadı olmuyor .. ----------Eklendi @ 01:43:55 ---------- Yazıldı @ 01:41:24 ---------- Burak' Alıntı: yaptıgım en sacma seydi 5130da wifi aramak. Genişletmek için tıkla ... ben dügünde yaptım herkez güldü yaaa.. 5110 u takoz olarak kullandım...1cm daha kalın olsa işe yarayacak
bossy' Alıntı: bu sene yaz gelmeyecek anlaşılan Genişletmek için tıkla ... yaz mı gelmeyecek yaz mı gelmeyecek....ben geceleri çarşıya çıkabiliyorum o zamanda her yer kapalı oluyor bir tadı olmuyor .. ----------Eklendi @ 01:43:55 ---------- Yazıldı @ 01:41:24 ---------- Burak' Alıntı: yaptıgım en sacma seydi 5130da wifi aramak. Genişletmek için tıkla ... ben dügünde yaptım herkez güldü yaaa.. 5110 u takoz olarak kullandım...1cm daha kalın olsa işe yarayacak
bossy Üye ankarada her öğleden sonra muson yağmuru gibi yağmur yağıyordu neyseki geçti o yağmurlar da yine de pek sıcak değil sanki hava ya
ankarada her öğleden sonra muson yağmuru gibi yağmur yağıyordu neyseki geçti o yağmurlar da yine de pek sıcak değil sanki hava ya
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: ev sıcak ya. En iyisi balkon Genişletmek için tıkla ... ev kaç kat ve sen kaçıncı kattasın... ----------Eklendi @ 01:53:39 ---------- Yazıldı @ 01:49:03 ---------- eeee ??? zaman nasıl geçiyoo
Burak' Alıntı: ev sıcak ya. En iyisi balkon Genişletmek için tıkla ... ev kaç kat ve sen kaçıncı kattasın... ----------Eklendi @ 01:53:39 ---------- Yazıldı @ 01:49:03 ---------- eeee ??? zaman nasıl geçiyoo
Elektr0 Üye bu gün buranın hiç tadı yok da neden ? ----------Eklendi @ 02:18:44 ---------- Yazıldı @ 02:17:11 ---------- Burak' Alıntı: burdayım. Ev 3kat 3kattayız. Genişletmek için tıkla ... ben 30 dk önce yazmıştım onu burdayım diosun ama yoksun .. Ne İş
bu gün buranın hiç tadı yok da neden ? ----------Eklendi @ 02:18:44 ---------- Yazıldı @ 02:17:11 ---------- Burak' Alıntı: burdayım. Ev 3kat 3kattayız. Genişletmek için tıkla ... ben 30 dk önce yazmıştım onu burdayım diosun ama yoksun .. Ne İş
Burak Üye yarın iş var çünkü ----------Eklendi @ 02:20:02 ---------- Yazıldı @ 02:18:52 ---------- Elektr0' Alıntı: bu gün buranın hiç tadı yok da neden ? ----------Eklendi @ 02:18:44 ---------- Yazıldı @ 02:17:11 ---------- ben 30 dk önce yazmıştım onu burdayım diosun ama yoksun .. Ne İş Genişletmek için tıkla ... burdayım bıseylere bakıyodumda daldhm ya
yarın iş var çünkü ----------Eklendi @ 02:20:02 ---------- Yazıldı @ 02:18:52 ---------- Elektr0' Alıntı: bu gün buranın hiç tadı yok da neden ? ----------Eklendi @ 02:18:44 ---------- Yazıldı @ 02:17:11 ---------- ben 30 dk önce yazmıştım onu burdayım diosun ama yoksun .. Ne İş Genişletmek için tıkla ... burdayım bıseylere bakıyodumda daldhm ya
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yarın iş var çünkü Genişletmek için tıkla ... çalışanın halinden çalışan anlar...evet çarşamba ve perşembe günü yazokulu vaz... hiç çekilmiyor..
Burak' Alıntı: yarın iş var çünkü Genişletmek için tıkla ... çalışanın halinden çalışan anlar...evet çarşamba ve perşembe günü yazokulu vaz... hiç çekilmiyor..
Burak Üye Elektr0' Alıntı: çalışanın halinden çalışan anlar...evet çarşamba ve perşembe günü yazokulu vaz... hiç çekilmiyor.. Genişletmek için tıkla ... ben evdeyim hep
Elektr0' Alıntı: çalışanın halinden çalışan anlar...evet çarşamba ve perşembe günü yazokulu vaz... hiç çekilmiyor.. Genişletmek için tıkla ... ben evdeyim hep
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yarın iş var çünkü ----------Eklendi @ 02:20:02 ---------- Yazıldı @ 02:18:52 ---------- burdayım bıseylere bakıyodumda daldhm ya Genişletmek için tıkla ... bende DH.com video incelemeleri izlim ..alışkanlık oldu iyice
Burak' Alıntı: yarın iş var çünkü ----------Eklendi @ 02:20:02 ---------- Yazıldı @ 02:18:52 ---------- burdayım bıseylere bakıyodumda daldhm ya Genişletmek için tıkla ... bende DH.com video incelemeleri izlim ..alışkanlık oldu iyice