gece gece enerji fazlalıgı olmuş onu bitirmeye çalışıyorduk :kop::ehe :ehe
Burak Üye Elektr0' Alıntı: gece gece enerji fazlalıgı olmuş onu bitirmeye çalışıyorduk Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: gece gece enerji fazlalıgı olmuş onu bitirmeye çalışıyorduk Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye .BlueTR' Alıntı: genelde milelt bu tür şeyleri yazıyorda ondan ----------Eklendi @ 01:15:30 ---------- Yazıldı @ 01:15:09 ---------- maalesef ben çıkıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:18:41 ---------- Burak' Alıntı: mozilla kullan. İyi geceler giden arkadaslara. Genişletmek için tıkla ... mozilla firefox ki zati
.BlueTR' Alıntı: genelde milelt bu tür şeyleri yazıyorda ondan ----------Eklendi @ 01:15:30 ---------- Yazıldı @ 01:15:09 ---------- maalesef ben çıkıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:18:41 ---------- Burak' Alıntı: mozilla kullan. İyi geceler giden arkadaslara. Genişletmek için tıkla ... mozilla firefox ki zati
Burak Üye Elektr0' Alıntı: iyi geceler ----------Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:18:41 ---------- mozilla firefox ki zati Genişletmek için tıkla ... bendede yavas o yüzden mobil en ıyısı ----------Eklendi @ 01:22:22 ---------- Yazıldı @ 01:21:44 ---------- Oguzc@N' Alıntı: 0 misafir Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: iyi geceler ----------Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:18:41 ---------- mozilla firefox ki zati Genişletmek için tıkla ... bendede yavas o yüzden mobil en ıyısı ----------Eklendi @ 01:22:22 ---------- Yazıldı @ 01:21:44 ---------- Oguzc@N' Alıntı: 0 misafir Genişletmek için tıkla ...
ChavRash Emekli Yönetici Burak' Alıntı: haklısın hasan abi biz bayanlarıda dusunmustuk aslında saka saka Genişletmek için tıkla ... Böyle Nuri Alço tarzında düşünecekseniz hiç düşünmeyin, aman. Hadi bu son olsun, daha yazmayın öyle şeyler. Boşa uğraşıyorsunuz aynı zamanda yani, o tür etiketleri siliyoruz haftalık kontrol yaparak.
Burak' Alıntı: haklısın hasan abi biz bayanlarıda dusunmustuk aslında saka saka Genişletmek için tıkla ... Böyle Nuri Alço tarzında düşünecekseniz hiç düşünmeyin, aman. Hadi bu son olsun, daha yazmayın öyle şeyler. Boşa uğraşıyorsunuz aynı zamanda yani, o tür etiketleri siliyoruz haftalık kontrol yaparak.
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: bendede yavas o yüzden mobil en ıyısı ----------Eklendi @ 01:22:22 ---------- Yazıldı @ 01:21:44 ---------- Genişletmek için tıkla ... 3 sekme açık feceb..k ve twittir da kasıyor ...
Burak' Alıntı: bendede yavas o yüzden mobil en ıyısı ----------Eklendi @ 01:22:22 ---------- Yazıldı @ 01:21:44 ---------- Genişletmek için tıkla ... 3 sekme açık feceb..k ve twittir da kasıyor ...
Elektr0 Üye Zaman'ın anlamı Hayatta , Hayatın anlamı zamandadır...!! zaman degerlidir .. degerler önemlidir ... önem vermek gerekir...
Zaman'ın anlamı Hayatta , Hayatın anlamı zamandadır...!! zaman degerlidir .. degerler önemlidir ... önem vermek gerekir...
Elektr0 Üye vayy be 1.30 oldu herkez uyudu gün yeni başlıyor yaa nere gittiniz.. ----------Eklendi @ 01:32:23 ---------- Yazıldı @ 01:31:42 ---------- ChavRash' Alıntı: Ben film izleyeyim, size bol muhabbetler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... saol abi iyi seyirler...
vayy be 1.30 oldu herkez uyudu gün yeni başlıyor yaa nere gittiniz.. ----------Eklendi @ 01:32:23 ---------- Yazıldı @ 01:31:42 ---------- ChavRash' Alıntı: Ben film izleyeyim, size bol muhabbetler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... saol abi iyi seyirler...
Burak Üye evet hasan abi nin sözüne uyarak bidaha yapmıycam böle seyler. Bu arada burdayım biyere gittıgım yok
OğuzcanAbi Üye Elektr0' Alıntı: Teee gittiginiz yerde ne var olaauykunuz mu geldi.. Genişletmek için tıkla ... evet uyku
Elektr0' Alıntı: Teee gittiginiz yerde ne var olaauykunuz mu geldi.. Genişletmek için tıkla ... evet uyku
Elektr0 Üye hayatımda yaptıgım en büyük saçmalıktı 5110 ile fotograf çekmek için telefonu cebimden çıkarmak
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: off balkondayım. Ve hava buz gibi ya, usudum. Genişletmek için tıkla ... gir lan iceri
Burak' Alıntı: off balkondayım. Ve hava buz gibi ya, usudum. Genişletmek için tıkla ... gir lan iceri
Elektr0 Üye Oguzc@N' Alıntı: evet uyku Genişletmek için tıkla ... ben uykunun degerini sabah anlıyorum ama iş işten geçmiş oluyor
Oguzc@N' Alıntı: evet uyku Genişletmek için tıkla ... ben uykunun degerini sabah anlıyorum ama iş işten geçmiş oluyor