selamın aleyküm ağalar :D
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: selamın aleyküm ağalar Genişletmek için tıkla ... hacı hosgeldin mobil misin
OğuzcanAbi Üye .BlueTR' Alıntı: Hoş Geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk facede sen burda sen ----------Eklendi @ 00:10:42 ---------- Yazıldı @ 00:10:20 ---------- Burak' Alıntı: hacı hosgeldin mobil misin Genişletmek için tıkla ... yok kanka pc
.BlueTR' Alıntı: Hoş Geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk facede sen burda sen ----------Eklendi @ 00:10:42 ---------- Yazıldı @ 00:10:20 ---------- Burak' Alıntı: hacı hosgeldin mobil misin Genişletmek için tıkla ... yok kanka pc
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: hoşbulduk facede sen burda sen ----------Eklendi @ 00:10:42 ---------- Yazıldı @ 00:10:20 ---------- yok kanka pc Genişletmek için tıkla ... tmm
Oguzc@N' Alıntı: hoşbulduk facede sen burda sen ----------Eklendi @ 00:10:42 ---------- Yazıldı @ 00:10:20 ---------- yok kanka pc Genişletmek için tıkla ... tmm
.BlueTR Üye Oguzc@N' Alıntı: hoşbulduk facede sen burda sen Genişletmek için tıkla ... ee öyleyimdir aktif değilsin diyene bak
Oguzc@N' Alıntı: hoşbulduk facede sen burda sen Genişletmek için tıkla ... ee öyleyimdir aktif değilsin diyene bak
Tuba.Erva Üye oğuz:heh: mobildn yazıyorum yürü gt trip atyo.d pcdn yetşemyodum burdan dusun bde.motor gbı yazıyosunuz
oğuz:heh: mobildn yazıyorum yürü gt trip atyo.d pcdn yetşemyodum burdan dusun bde.motor gbı yazıyosunuz
.BlueTR Üye ya niye kimse yok dün ne çoktuk ----------Eklendi @ 00:14:51 ---------- Yazıldı @ 00:14:23 ---------- her zamanki 5 üyeyiz
ya niye kimse yok dün ne çoktuk ----------Eklendi @ 00:14:51 ---------- Yazıldı @ 00:14:23 ---------- her zamanki 5 üyeyiz
Tuba.Erva Üye oğuz ya benım blgsayar moduna gecyrm zıyaretcı msjlarna cvp verm dye olmuyo hata veryo.szde de oluyo mu moblden
oğuz ya benım blgsayar moduna gecyrm zıyaretcı msjlarna cvp verm dye olmuyo hata veryo.szde de oluyo mu moblden
OğuzcanAbi Üye Tuba_erva' Alıntı: oğuz:heh: mobildn yazıyorum yürü gt trip atyo.d pcdn yetşemyodum burdan dusun bde.motor gbı yazıyosunuz Genişletmek için tıkla ... tamam burak sen daha facei yeni açtın la ----------Eklendi @ 00:16:08 ---------- Yazıldı @ 00:15:48 ---------- Tuba_erva' Alıntı: oğuz ya benım blgsayar moduna gecyrm zıyaretcı msjlarna cvp verm dye olmuyo hata veryo.szde de oluyo mu moblden Genişletmek için tıkla ... operada sorun yok
Tuba_erva' Alıntı: oğuz:heh: mobildn yazıyorum yürü gt trip atyo.d pcdn yetşemyodum burdan dusun bde.motor gbı yazıyosunuz Genişletmek için tıkla ... tamam burak sen daha facei yeni açtın la ----------Eklendi @ 00:16:08 ---------- Yazıldı @ 00:15:48 ---------- Tuba_erva' Alıntı: oğuz ya benım blgsayar moduna gecyrm zıyaretcı msjlarna cvp verm dye olmuyo hata veryo.szde de oluyo mu moblden Genişletmek için tıkla ... operada sorun yok
Burak Üye evet abla aynı sekilde hata ver4yor ama gönderiyor mesajı ----------Eklendi @ 00:17:35 ---------- Yazıldı @ 00:16:43 ---------- oğuz yeni mi ? En az 3 sene oldu
evet abla aynı sekilde hata ver4yor ama gönderiyor mesajı ----------Eklendi @ 00:17:35 ---------- Yazıldı @ 00:16:43 ---------- oğuz yeni mi ? En az 3 sene oldu