Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
ağlayasım geldi bahcede rezil ediyolardı takozcu naber lan falan diye of hatırladım tuhaf oldum
bi el yüz yıkayayım
gıdenlere ıyı geceler

----------Eklendi @ 01:39:20 ---------- Yazıldı @ 01:38:15 ----------

futbolu sever. Bu yüzden lig tv kartı almıştı uyduya takıp ızlıyoz :D

mobil TVnin lig tv paketlerinde fiyatlara bak tek olarak veriliyorsa ii... açıklamalarda bulun babana vede HDMI çıkışlı tellere bak bi :)

technoshark

technoshark

Üye
Techoshark burada. .ama yatıyor ! (h)

Burak

Üye
kendi zevkine göre hersey var. hd plazma 106 ekran.
Ne mac ızlenıyor ama varya :D
kısaca telefona para yok ama herseye var

greenmile

greenmile

Üye
ağlayasım geldi bahcede rezil ediyolardı takozcu naber lan falan diye of hatırladım tuhaf oldum
bi el yüz yıkayayım
gıdenlere ıyı geceler

alay edenler arkadaşların değildir kesinlikle,eğer arkadaş sıfatını yakıştırdığın kişiler bunu yapıyorsa doğru arkadaşlar seçememişsin kendine;) O dalga geçenlerde 18 yaşındadır nerden baksan bu yaşa gelmiş bireyler bu tarz çocuksu davranışlar sergilemesi tamamen akıl geriliği ile ilgili ama inan onların yaptığı bu çocuksu davranışa üzülmek,utanmakta kötü birşey abicim.Kimse beğenecek diye birşey yapılmaz.Telefonun asıl amacı nedir?Konuşmak,mesajlaşmak.İhtiyacın olmadan sırf başkaları benimle dalga geçmeyecek diye aileni yada kendini zor duruma sokup,birşeyi almak bana mantıksız geliyor.Senin telefonun güzel diye arkadaşlık kuran,dalga geçmeyen adamdan kimseye hayır gelmez.Zamanla herşey olur.Dediklerini takma sana tavsiyem onlar dalga geçtikce sen telefonu gözlerine sok.Zaten beyinleri normal çalışıyorsa bir süre sonra biz napıyormuşuz diyecekler kendi kendilerine..

Burak

Üye
Techoshark burada. .ama yatıyor ! (h)

cem abi naber

----------Eklendi @ 01:50:00 ---------- Yazıldı @ 01:46:43 ----------

alay edenler arkadaşların değildir kesinlikle,eğer arkadaş sıfatını yakıştırdığın kişiler bunu yapıyorsa doğru arkadaşlar seçememişsin kendine;) O dalga geçenlerde 18 yaşındadır nerden baksan bu yaşa gelmiş bireyler bu tarz çocuksu davranışlar sergilemesi tamamen akıl geriliği ile ilgili ama inan onların yaptığı bu çocuksu davranışa üzülmek,utanmakta kötü birşey abicim.Kimse beğenecek diye birşey yapılmaz.Telefonun asıl amacı nedir?Konuşmak,mesajlaşmak.İhtiyacın olmadan sırf başkaları benimle dalga geçmeyecek diye aileni yada kendini zor duruma sokup,birşeyi almak bana mantıksız geliyor.Senin telefonun güzel diye arkadaşlık kuran,dalga geçmeyen adamdan kimseye hayır gelmez.Zamanla herşey olur.Dediklerini takma sana tavsiyem onlar dalga geçtikce sen telefonu gözlerine sok.Zaten beyinleri normal çalışıyorsa bir süre sonra biz napıyormuşuz diyecekler kendi kendilerine..

doğru bunları diyenler dostlarım degildi. İphone la gezen zengin cocuklarıydı.
Ama ne bileyim abi koyuyor hani insana biraz.
Babamı sıkıştırıyorum sürekli alalım dıye, almıycam diyor.
Napalım kadere boyun eğmek lazım .d

OğuzcanAbi

Üye
iyi geceler acil çıkış yapıorum

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Iyi Geceler Maxi

greenmile

greenmile

Üye

cem abi naber

----------Eklendi @ 01:50:00 ---------- Yazıldı @ 01:46:43 ----------

doğru bunları diyenler dostlarım degildi. İphone la gezen zengin cocuklarıydı.
Ama ne bileyim abi koyuyor hani insana biraz.
Babamı sıkıştırıyorum sürekli alalım dıye, almıycam diyor.
Napalım kadere boyun eğmek lazım .d

baban sonuna kadar haklı sırf bu yüzden alacağım varsa bi 2 yıl daha yeni telefon almam sana ben olsam,insan ihtiyaçları karşılandıkca büyür.Bir çeşit hastalıktır hep daha fazlasını istersin.Olmasa tamam ama varsa yetinmeyi bilmek gerekir.

Burak

Üye
iyi geceler beyler.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
çıkanlara iyi geceler

Burak

Üye

baban sonuna kadar haklı sırf bu yüzden alacağım varsa bi 2 yıl daha yeni telefon almam sana ben olsam,insan ihtiyaçları karşılandıkca büyür.Bir çeşit hastalıktır hep daha fazlasını istersin.Olmasa tamam ama varsa yetinmeyi bilmek gerekir.

abi tamam. Bende hak veriyorum. Onu alsam başkasını ıstıyorum sunu alsam otekini.

Peki tamam. Mılletın elindekine ozenmemek ıcın napmam gerek ? Onlarda olan ozellıkler benim tel.dede var. Ama neden baskasının elındekıne ozenıyorum ?

Elektr0

Elektr0

Üye

abi tamam. Bende hak veriyorum. Onu alsam başkasını ıstıyorum sunu alsam otekini.

Peki tamam. Mılletın elindekine ozenmemek ıcın napmam gerek ? Onlarda olan ozellıkler benim tel.dede var. Ama neden baskasının elındekıne ozenıyorum ?

benden sana tavsiye teknolojileri ama üretilen bütün teknolojileri incele telefon olsun işlemci olsun PC donanımı vs TV ye kadar.. kafanı dagıtır..... not : bende alışkanlık yaptı bırakamıyorum...benim için teknoloji yavaş ilerliyor durmaksınız telefon üretsinler video incelemeri hiç kaçırmıyorum. bir tür çılgınlık ya işte.:ehe:kop::ehe

Burak

Üye
bendede
var o hastalık :D
zenginin malı cenemızı yoruyor ıste.

Burak

Üye
burdayım.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ve tekrar geldm merhabalar

----------Eklendi @ 02:08:58 ---------- Yazıldı @ 02:07:27 ----------

konu boşalmışş :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
hoş geldin fahrettin

Burak

Üye
burdayımmm hosgeldin

Elektr0

Elektr0

Üye
kimlerr burdaa ??? tabii pazaresiye girdik herkez iş başı yapacak ??

Burak

Üye
burdayım

Üst Alt