Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oyuna dalmamak gerek :D
Hele ki yarın saat 6'da kalkılacaksa :ehe

İyi geceler MaxiCep :oke:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
bende 7 de kalkcam valla:ehe

pelın_

:oke:

Elektr0

Elektr0

Üye
tehlike çanları çalıyoo :aha: :off:kızmasınlar sonra:nono:

• Beğen
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Burak yazmayı düşünüyonmu neden almadıklarını patlamak üzereyim :D

• Beğen

Burak

Üye

estağfirullah kardeşim

babam elektronik seylere para vermeyı pek sevmıyor, bundan 3 yıl once falan bılgısayarı bıle zorla aldırmıstım.
Telefona para vermeyide sevmıyor bu yuzden dandık telefonlarım oldu hep. Sımdı dıyorum baba dokunmatık alalım bana, dıyoki ben telefona vermem o kadar para, kendi paranla alırsın ilerde ıstedıgını.
Of of.

• Beğen
.BlueTR

.BlueTR

Üye
bu akşam kimin maçı var, gececiler, ebru gündeş, gececiler net, ınternettekimlervar, bu gece kimin maçı var, ooooo kimleri görüyorum resimler, napmıyomuşuz bidaha yapmıyomuşuz, maxicep gececiler, gececiler buraya, gece 2104, recover my files v4 6 8 1012 , nalan kurtoğlu, gececiler maxicep, recover my files v4 6 8 1012, napmıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz, her gecenin bir sabahı var gülüm, maxicepğ, bu akşam kimin kimle maçı var, nalan kurdoğlu, gececiler buraya maxi, maxicep sözler, napmıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz sağ gösterip sol vurmuyomuşuz, weste kimler var, gececilerin sözler

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye

babam elektronik seylere para vermeyı pek sevmıyor, bundan 3 yıl once falan bılgısayarı bıle zorla aldırmıstım.
Telefona para vermeyide sevmıyor bu yuzden dandık telefonlarım oldu hep. Sımdı dıyorum baba dokunmatık alalım bana, dıyoki ben telefona vermem o kadar para, kendi paranla alırsın ilerde ıstedıgını.
Of of.
dostum babana da hak vermen lazım ama kendin aldığın zaman değerini babanın aldığı kadar bilemezsin:oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye

Of of.
bunda gülüncek bişey yok benim babamda telefona para vermeyi boş bulur.ama bilgisayarı kendide isteyerek almıştıda laptop için aynı şey geçerli değil.

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye

Of of.

o zaman ektkilemelisin... biraz yanında elektronik hakkında konuş siyaseti seviyorsa siyasete bagla ilgi alanlarını bull...etkile bir şekildee

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben yatıyorum dünkü ses geldi iyigeceler maxicep ailesi:bye2:

• Beğen
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
en komik videoları bile beni güldürmuyor MaxiGüldür Servisi Ücretsiz Com.lu site açma indir recep ivedik 5

gece hikayeleri dinle spiker anlatsın sen dinle ilk kez maxiGECE'de dinle yükle online photoshop telefonuma video indiremiyorum etiket lı resimler.com

----------Eklendi @ 01:28:20 ---------- Yazıldı @ 01:27:55 ----------

ben yatıyorum dünkü ses geldi iyigeceler maxicep ailesi:bye2:

iyi geceler

Burak

Üye

dostum babana da hak vermen lazım ama kendin aldığın zaman değerini babanın aldığı kadar bilemezsin:oke:

abi orası öylede, ben millete bakıp özenmekten çok sıkıldım.
Hep dalga gecıyolar okulda alay edıyolardı hep en kotu tel benimkiydi

Üst Alt