ben demıstım demekten nefret ed4yorum ama ben demıstım dıyımı ? ne demiştin ki?
.BlueTR Üye Burak' Alıntı: ben demıstım demekten nefret ed4yorum ama ben demıstım dıyımı ? Genişletmek için tıkla ... ne demiştin ki?
Burak' Alıntı: ben demıstım demekten nefret ed4yorum ama ben demıstım dıyımı ? Genişletmek için tıkla ... ne demiştin ki?
Burak Üye .BlueTR' Alıntı: ne demiştin ki? Genişletmek için tıkla ... en gec 2de millet dagılır dedim ya yarım saat once
.BlueTR' Alıntı: ne demiştin ki? Genişletmek için tıkla ... en gec 2de millet dagılır dedim ya yarım saat once
.BlueTR Üye seç beğen kullan ----------Eklendi @ 01:03:39 ---------- Yazıldı @ 01:03:22 ---------- Burak' Alıntı: en gec 2de millet dagılır dedim ya yarım saat once Genişletmek için tıkla ... haa hatırladım
seç beğen kullan ----------Eklendi @ 01:03:39 ---------- Yazıldı @ 01:03:22 ---------- Burak' Alıntı: en gec 2de millet dagılır dedim ya yarım saat once Genişletmek için tıkla ... haa hatırladım
Burak Üye TheM-CK' Alıntı: aha yavaşladımı ne Genişletmek için tıkla ... demistim. neyse telefon vercen bak unutmam ben
TheM-CK' Alıntı: aha yavaşladımı ne Genişletmek için tıkla ... demistim. neyse telefon vercen bak unutmam ben
-efşan Üye .BlueTR' Alıntı: çılgınca bi planı olan Genişletmek için tıkla ... çok çılgın bi plan kurmak