:d::d:laylalylom :D
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: vayy senden böle laflar duymayalı çok oldu .duygulandım yaw Genişletmek için tıkla ... geçen çöp toplayan çocukları gördüm etkisndeyim
Burak' Alıntı: vayy senden böle laflar duymayalı çok oldu .duygulandım yaw Genişletmek için tıkla ... geçen çöp toplayan çocukları gördüm etkisndeyim
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: bu gün bankanın önünden geçtim aklıma sen geldim kalp kalbe karşı Genişletmek için tıkla ... halen paradasın yaww sen
Oguzc@N' Alıntı: bu gün bankanın önünden geçtim aklıma sen geldim kalp kalbe karşı Genişletmek için tıkla ... halen paradasın yaww sen
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: geçen çöp toplayan çocukları gördüm etkisndeyim Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye Elektr0' Alıntı: Yaaa çok hızlı bir gençlik harbiiden Genişletmek için tıkla ... harbiden ya
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: halen paradasın yaww sen Genişletmek için tıkla ... cengiz abi bana 100 lira yollucak
greenmile Üye pelın_' Alıntı: of ortak hıc degısmıycen Genişletmek için tıkla ... değişmem için bi sebep
Burak Üye .BlueTR' Alıntı: sen 350 lira vercektin çocuğa Genişletmek için tıkla ... o da bana 5800 vercekti
-YARINIYOK- Üye .BlueTR' Alıntı: ne çıktı Genişletmek için tıkla ... her gördüğün barkodu okutma ya virüs çıksaydı gibisinden
.BlueTR' Alıntı: ne çıktı Genişletmek için tıkla ... her gördüğün barkodu okutma ya virüs çıksaydı gibisinden
Fahrettin.Onay Üye [video=youtube;sqLdyZBjZeo]http://www.youtube.com/watch?v=sqLdyZBjZeo&feature=player_detailpage[/video]
[video=youtube;sqLdyZBjZeo]http://www.youtube.com/watch?v=sqLdyZBjZeo&feature=player_detailpage[/video]
Şehriyar Üye -YARINIYOK-' Alıntı: iyiymiş akıllandım ama Genişletmek için tıkla ... ben bunun kufurlusune denk geldim ya bunu okuyanin diye bi girmis adam.... sok olmustum
-YARINIYOK-' Alıntı: iyiymiş akıllandım ama Genişletmek için tıkla ... ben bunun kufurlusune denk geldim ya bunu okuyanin diye bi girmis adam.... sok olmustum
Burak Üye greenmile' Alıntı: değişmem için bi sebep Genişletmek için tıkla ... sen millete özenme millet sana özensin.
greenmile' Alıntı: değişmem için bi sebep Genişletmek için tıkla ... sen millete özenme millet sana özensin.
.BlueTR Üye -YARINIYOK-' Alıntı: her gördüğün barkodu okutma ya virüs çıksaydı gibisinden Genişletmek için tıkla ... bende okutmayı planlıyodum
-YARINIYOK-' Alıntı: her gördüğün barkodu okutma ya virüs çıksaydı gibisinden Genişletmek için tıkla ... bende okutmayı planlıyodum