ucuz mal almayin bak benim pc sapasaglam laptopla gelen klavyenin markasını seçemiyon ama :dry:
.BlueTR Üye Oguzc@N' Alıntı: ucuz mal almayin bak benim pc sapasaglam Genişletmek için tıkla ... laptopla gelen klavyenin markasını seçemiyon ama
Oguzc@N' Alıntı: ucuz mal almayin bak benim pc sapasaglam Genişletmek için tıkla ... laptopla gelen klavyenin markasını seçemiyon ama
Burak Üye Yigit315' Alıntı: Tayfa gene toplanmış yaf.Hayırlı akşamlar ağalar. Genişletmek için tıkla ... hosgeldin
Yigit315' Alıntı: Tayfa gene toplanmış yaf.Hayırlı akşamlar ağalar. Genişletmek için tıkla ... hosgeldin
Burak Üye TaDaGoPiE' Alıntı: bende de takılıyor 8 tuşu bozulacak Genişletmek için tıkla ... sorma ya. Mecbur tık tık basıyorum bozulcak tus.
TaDaGoPiE' Alıntı: bende de takılıyor 8 tuşu bozulacak Genişletmek için tıkla ... sorma ya. Mecbur tık tık basıyorum bozulcak tus.
AbdulkadirAvan Üye .BlueTR' Alıntı: ben çıkıyorum o ses geldi aynı şu şekil: kapat artık şu pc yi gel buraya azcık dinlensin Genişletmek için tıkla ... o sesi çok duyuyorum bu aralar
.BlueTR' Alıntı: ben çıkıyorum o ses geldi aynı şu şekil: kapat artık şu pc yi gel buraya azcık dinlensin Genişletmek için tıkla ... o sesi çok duyuyorum bu aralar
Şehriyar Üye .BlueTR' Alıntı: ben çıkıyorum o ses geldi aynı şu şekil: kapat artık şu pc yi gel buraya azcık dinlensin Genişletmek için tıkla ... o ses banada geldi o yuzden mobildeyim :d
.BlueTR' Alıntı: ben çıkıyorum o ses geldi aynı şu şekil: kapat artık şu pc yi gel buraya azcık dinlensin Genişletmek için tıkla ... o ses banada geldi o yuzden mobildeyim :d
.BlueTR Üye TheM-CK' Alıntı: iyi geceler dostum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ayrılmayı bende istemezdim ama
TheM-CK' Alıntı: iyi geceler dostum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ayrılmayı bende istemezdim ama
Yigit315 Üye Teşekkürler Hoşbulduk.Vede hayirli geceler.İyi kaynatmalar size. Burayı ve Sizleri seviyorum
Burak Üye Tuba_erva' Alıntı: ne aldınız sız bugun yaa yavas be yavas Genişletmek için tıkla ... abla eczanenın camında kaplan resmi vardı, bu ıla cı alın kükreyin, enerjı verir falan yazıyodu aldım ıctım. Cok manyak bı ıla ctı
Tuba_erva' Alıntı: ne aldınız sız bugun yaa yavas be yavas Genişletmek için tıkla ... abla eczanenın camında kaplan resmi vardı, bu ıla cı alın kükreyin, enerjı verir falan yazıyodu aldım ıctım. Cok manyak bı ıla ctı
AbdulkadirAvan Üye Yigit315' Alıntı: Teşekkürler Hoşbulduk.Vede hayirli geceler.İyi kaynatmalar size. Burayı ve Sizleri seviyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:15:21 ---------- Yazıldı @ 01:14:51 ---------- .BlueTR' Alıntı: bend eşimdi telefonumu yan odaya kaçırıyorum mobilden gircem :d Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruzyz
Yigit315' Alıntı: Teşekkürler Hoşbulduk.Vede hayirli geceler.İyi kaynatmalar size. Burayı ve Sizleri seviyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:15:21 ---------- Yazıldı @ 01:14:51 ---------- .BlueTR' Alıntı: bend eşimdi telefonumu yan odaya kaçırıyorum mobilden gircem :d Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruzyz