yinemi :d::d: adam unlu oldu 500 den fazla para goturdu o zaten :ehe
OğuzcanAbi Üye enwer k' Alıntı: yinemi Genişletmek için tıkla ... adam unlu oldu 500 den fazla para goturdu o zaten
OğuzcanAbi Üye .BlueTR' Alıntı: s2 ye sahip olsam benim asla canım sıkılmadı Genişletmek için tıkla ... o zmn 2020 ye kadar sklmya devm
.BlueTR' Alıntı: s2 ye sahip olsam benim asla canım sıkılmadı Genişletmek için tıkla ... o zmn 2020 ye kadar sklmya devm
-efşan Üye Oguzc@N' Alıntı: o zmn 2020 ye kadar sklmya devm Genişletmek için tıkla ... tüh tam bende diyecektim aynı lafı hee
Oguzc@N' Alıntı: o zmn 2020 ye kadar sklmya devm Genişletmek için tıkla ... tüh tam bende diyecektim aynı lafı hee
.BlueTR Üye 2-3 sene sonra fiyatı 900 e inince alırız ----------Eklendi @ 00:41:33 ---------- Yazıldı @ 00:41:07 ---------- enwer k' Alıntı: ben yine dolabı karıştırıp geliyorum siz devam edin Genişletmek için tıkla ... evet yha bende acıktım ama yicek yok ki
2-3 sene sonra fiyatı 900 e inince alırız ----------Eklendi @ 00:41:33 ---------- Yazıldı @ 00:41:07 ---------- enwer k' Alıntı: ben yine dolabı karıştırıp geliyorum siz devam edin Genişletmek için tıkla ... evet yha bende acıktım ama yicek yok ki
-efşan Üye enwer k' Alıntı: ben yine dolabı karıştırıp geliyorum siz devam edin Genişletmek için tıkla ... bizedeee
enwer k' Alıntı: ben yine dolabı karıştırıp geliyorum siz devam edin Genişletmek için tıkla ... bizedeee
.BlueTR Üye of ya bana neler bırakmışlar herkez sabah yemiş her şeyi kalan şeyler: 2 dilim ekmek,2 dilim kaşar peynir cinsinden olanı ,5 dilim çiğ sucuk pff
of ya bana neler bırakmışlar herkez sabah yemiş her şeyi kalan şeyler: 2 dilim ekmek,2 dilim kaşar peynir cinsinden olanı ,5 dilim çiğ sucuk pff
-efşan Üye .BlueTR' Alıntı: of ya bana neler bırakmışlar herkez sabah yemiş her şeyi kalan şeyler: 2 dilim ekmek,2 dilim kaşar peynir cinsinden olanı ,5 dilim çiğ sucuk pff Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:45:45 ---------- Yazıldı @ 00:45:30 ---------- Oguzc@N' Alıntı: acin bi votka kola da icek 2gundur icmiyorum Genişletmek için tıkla ... bak damarıma basıyosun oğuzcum
.BlueTR' Alıntı: of ya bana neler bırakmışlar herkez sabah yemiş her şeyi kalan şeyler: 2 dilim ekmek,2 dilim kaşar peynir cinsinden olanı ,5 dilim çiğ sucuk pff Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:45:45 ---------- Yazıldı @ 00:45:30 ---------- Oguzc@N' Alıntı: acin bi votka kola da icek 2gundur icmiyorum Genişletmek için tıkla ... bak damarıma basıyosun oğuzcum
.BlueTR Üye TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... herkes sabah ayı gibi yemiş minoo dumasın [/B][/I][/SIZE][/FONT]
TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... herkes sabah ayı gibi yemiş minoo dumasın [/B][/I][/SIZE][/FONT]
-efşan Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum MaxiSakinleri Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam dostum hoşgeldin
TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum MaxiSakinleri Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam dostum hoşgeldin
.BlueTR Üye Burak' Alıntı: ya siz acıktım diyince bana b4seyler oluyor bende acıkıyorum Genişletmek için tıkla ... aynı şeil karnımdan sesler geliyo daha önümdekiler bitmeden 3.30 atıştırması ve 6 atıştırmasına yemek kalmamış dün gece sondu heraldebu iş
Burak' Alıntı: ya siz acıktım diyince bana b4seyler oluyor bende acıkıyorum Genişletmek için tıkla ... aynı şeil karnımdan sesler geliyo daha önümdekiler bitmeden 3.30 atıştırması ve 6 atıştırmasına yemek kalmamış dün gece sondu heraldebu iş
-efşan Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum MaxiSakinleri Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam dostum hoşgeldin
TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum MaxiSakinleri Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam dostum hoşgeldin