Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
bundan önce de gördük dedim.çünkü forumda aynı suçu işlediğimiz halde ceza almadın.ve ben dahil bir çok kişiye uyarı puanı verildi.

sana uyarı yapılmamasının nedeni moderatör olman ya da başka bi sebep.orasını siz daha iyi bilirsiniz :)

Bu ne demek şimdi? :D Gelmenle yine ortalığı karıştırman bir oldu, bilmem farkında mısın? :hmmm

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
bencede tartışmayı bırakabilirmisiniz

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

Bu ne demek şimdi? :D Gelmenle yine ortalığı karıştırman bir oldu, bilmem farkında mısın? :hmmm

ortalığı karıştıran kimse yok.anasayfada msjını gördüm.ve konuya girdim.

minoo

minoo

Üye
Elimden geldiğince muhabbeti kapatıyorum Murat farkındaysan. Ama ilginç şeyler söylüyor arkadaş :hmmm
Neyse admin burda nasılsa. Ben gidiyorum. Yoksa tartışma çıkacak. :bye3:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hoş geldim mi gelmedim mi belli olur birazdan. :ehe

İyilik güzellik Murat nasıl olsun, seni sormalı; sen de iyisin ya?

bundan önce de gördük dedim.çünkü forumda aynı suçu işlediğimiz halde ceza almadın.ve ben dahil bir çok kişiye uyarı puanı verildi.

sana uyarı yapılmamasının nedeni moderatör olman ya da başka bi sebep.orasını siz daha iyi bilirsiniz :)

Dediğin olayı anımsıyorum da, hakaret ettiğin için arkadaşlarınla beraber uyarı puanı almıştın ki, olması gereken oydu. Minoo ve bir arkadaş o zaman hakaret etmemişti siyasi liderlere, o nedenle özelden uyarıldılar. Birisine uyarı vereceğimiz zaman rütbeye bakmayız genelde, kurallar belli; karşılıkları da belli. Herkes eşit.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
'Patron

'Patron

Üye
Hoşbulduk arkadaşlar.Nasılsınız? Tartışmayı bırakıp sohbet edelım hadi.

Burak

Üye
şuan dinledigim bir sarkıya aglıyorum.
Niye bu kadar duygusalım ben.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Dediğin olayı anımsıyorum da, hakaret ettiğin için arkadaşlarınla beraber uyarı puanı almıştın ki, olması gereken oydu. Minoo ve bir arkadaş o zaman hakaret etmemişti siyasi liderlere, o nedenle özelden uyarıldılar. Birisine uyarı vereceğimiz zaman rütbeye bakmayız genelde, kurallar belli; karşılıkları da belli. Herkes eşit.

öyle diyorsan öyledir.iyi geceler.

greenmile

greenmile

Üye
Hoş geldim mi gelmedim mi belli olur birazdan. :ehe

İyilik güzellik Murat nasıl olsun, seni sormalı; sen de iyisin ya?

eyvallah iyiyim bende verdiğin ceza puanı için de teşekkür ederim bende hak ettim:ehe

Üst Alt