hoşçakal hasan abim kendine iyi bak :)
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 3 şey) enwer k TaDaGoPiE Fahrettin.ony cehili ChavRash minoo
Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 3 şey) enwer k TaDaGoPiE Fahrettin.ony cehili ChavRash minoo
AbdulkadirAvan Üye ChavRash' Alıntı: Gelenler hoş geldi, gidenlere hoş çakal diyelim o zaman; bana mesela. Sabah iş güç bekler beni, kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Güle güle
ChavRash' Alıntı: Gelenler hoş geldi, gidenlere hoş çakal diyelim o zaman; bana mesela. Sabah iş güç bekler beni, kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Güle güle
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap ChavRash' Alıntı: Gelenler hoş geldi, gidenlere hoş çakal diyelim o zaman; bana mesela. Sabah iş güç bekler beni, kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... güle güle
ChavRash' Alıntı: Gelenler hoş geldi, gidenlere hoş çakal diyelim o zaman; bana mesela. Sabah iş güç bekler beni, kendinize iyi bakın, iyi sabahlar cümleten arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... güle güle
Fahrettin.Onay Üye TaDaGoPiE' Alıntı: yeni bir konu açacak var mi Genişletmek için tıkla ... facebooka birileri ekledi benii ----------Eklendi @ 04:01:38 ---------- Yazıldı @ 04:01:13 ---------- nabıoruz nabıoruz zıplıoruzz zıplıoruzz
TaDaGoPiE' Alıntı: yeni bir konu açacak var mi Genişletmek için tıkla ... facebooka birileri ekledi benii ----------Eklendi @ 04:01:38 ---------- Yazıldı @ 04:01:13 ---------- nabıoruz nabıoruz zıplıoruzz zıplıoruzz
AbdulkadirAvan Üye Fahrettin.ony' Alıntı: facebooka birileri ekledi benii ----------Eklendi @ 04:01:38 ---------- Yazıldı @ 04:01:13 ---------- nabıoruz nabıoruz zıplıoruzz zıplıoruzz Genişletmek için tıkla ...
Fahrettin.ony' Alıntı: facebooka birileri ekledi benii ----------Eklendi @ 04:01:38 ---------- Yazıldı @ 04:01:13 ---------- nabıoruz nabıoruz zıplıoruzz zıplıoruzz Genişletmek için tıkla ...
Fahrettin.Onay Üye minoo' Alıntı: Ya çok merak ediyorum senin yaşın kaç? Genişletmek için tıkla ... kiminn
AbdulkadirAvan Üye Fahrettin.ony' Alıntı: saat 04:04 duyurulurr Genişletmek için tıkla ... o kadar oldumu ya
Fahrettin.Onay Üye noldukii ? minoo' Alıntı: Hııı 16'ymış Tamam şimdi anlaşıldı. Genişletmek için tıkla ...