Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
Haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit İyidir kardaş sen kayıpsın bu aralar, eski performansına dönmeni bekliyoruz :D

aynen eröl bende bekliyorum eski performansını bakalım olacak mı:ehe

siz napıyosunuz bu gecede performans sergiliyosunuz sanırım:bira2:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

o zaman tanıdık komutan bulmak lazım :ehe
ya bu askerden gelenler bişeyler anlatıyor psikolojim bozuldu iyice askerlikle ılgılı.

----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:41 ----------

Herkes kötü tarafını bahseder zaten. Ama hayattaki en kalıcı dostlukların yaşandığı yerlerden biri de askerliktir.

haltie

haltie

Üye

o zaman tanıdık komutan bulmak lazım :ehe
ya bu askerden gelenler bişeyler anlatıyor psikolojim bozuldu iyice askerlikle ılgılı.

----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:41 ----------

elimiz mahkum gidicez. :ehe

dayım albay bir kere aramadım:ehe git paşalar gibi yap gel orada yaşanan orada kalır bi şekilde biter sana tuhaf gelen şeyler bana da tuhaf geliyordu ama daha sonra komik geliyor ben şuan gülüyor yapacağın en güzel şey kısa dönem gitmek :)

Burak

Üye

aynen eröl bende bekliyorum eski performansını bakalım olacak mı:ehe

siz napıyosunuz bu gecede performans sergiliyosunuz sanırım:bira2:

mesaj istatistiklerinde yarıstıgım halit abi neredee :D

pelın_

ama askerlık muhabbetı acıldı tek kaldım yahuu

Burak

Üye

Herkes kötü tarafını bahseder zaten. Ama hayattaki en kalıcı dostlukların yaşandığı yerlerden biri de askerliktir.

abi sen böle dedin tamam yılmak yok zorluklarla mucadele etmek gerek.

Burak

Üye

dayım albay bir kere aramadım:ehe git paşalar gibi yap gel orada yaşanan orada kalır bi şekilde biter sana tuhaf gelen şeyler bana da tuhaf geliyordu ama daha sonra komik geliyor ben şuan gülüyor yapacağın en güzel şey kısa dönem gitmek :)

vayy madem öyle tamam.
Ama orada yasanan bıseyın orada kalmasıda guzel rezıl olma derdı yok ese dosta
:ehe

haltie

haltie

Üye
ama askerlık muhabbetı acıldı tek kaldım yahuu

bide sizi alsalar şu askere ülke kurtulacak:hmmm

mesaj istatistiklerinde yarıstıgım halit abi neredee :D

seni katım katım katlıyorum hala burak:ehe

doğru sözdür :ehe bu olaylar yaşanacak daha farklılarıda olacak ama oraya özgü olaylar yoksa keyifli yanları çok fazla:) sivilde kaç kere sinema salonu kapatır insan:ehe biz her gece kapatıyorduk.:ehe keyfi muhteşem.diğerlerini anlatmıyorum şimdi gidipte göremez adam amma sıkmış demesinler:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

doğru sözdür :ehe bu olaylar yaşanacak daha farklılarıda olacak ama oraya özgü olaylar yoksa keyifli yanları çok fazla:) sivilde kaç kere sinema salonu kapatır insan:ehe biz her gece kapatıyorduk.:ehe keyfi muhteşem.diğerlerini anlatmıyorum şimdi gidipte göremez adam amma sıkmış demesinler:ehe

Estağfrullah gardaş ya :D:D

abi sen kitap yazsana
çok güzel sözlerin var :D
:op:

Sen hayatın kitabını okumamışsın belli, okumasan bile okuttururlar bir gün güzel kardeşim. :)

pelın_

kornızon( umarım dogru yazmısımdır) buram buram ojemı koksun:kop::kop:

Burak

Üye

abi kralla yarışılmaz
saygılar. :sukur:
:D

haltie

haltie

Üye
:aha: karnizon :aha:

Üst Alt