Şimdi çıkmam lazım. Yarın gelelim bakalım bir :oke: :iyi geceler. tm iyi geceler abla
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Şimdi çıkmam lazım. Yarın gelelim bakalım bir :iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... tm iyi geceler abla
minoo' Alıntı: Şimdi çıkmam lazım. Yarın gelelim bakalım bir :iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... tm iyi geceler abla
Usta Şirin Üye zaralı' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 00:56:13 ---------- Yazıldı @ 00:50:32 ---------- Bu gece pek muhabber yok ben çıkayım
zaralı' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 00:56:13 ---------- Yazıldı @ 00:50:32 ---------- Bu gece pek muhabber yok ben çıkayım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: <font color="Black"><font size="2"><b>iyi abi sen</b></font></font> Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> ne olsun işten şimdi geldim telefondan giriyorum arkadaş geçti bilgisayarın başına ----------Eklendi @ 01:06:42 ---------- Yazıldı @ 01:05:57 ---------- bu akşam pek kimse yok galiba
Burak' Alıntı: <font color="Black"><font size="2"><b>iyi abi sen</b></font></font> Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> ne olsun işten şimdi geldim telefondan giriyorum arkadaş geçti bilgisayarın başına ----------Eklendi @ 01:06:42 ---------- Yazıldı @ 01:05:57 ---------- bu akşam pek kimse yok galiba
Burak Üye iyimiş abi. Ya opera mini kullanıyorum biraz gezindikten sonra fare seri gıtmemeye baslıyo ne den acaba
iyimiş abi. Ya opera mini kullanıyorum biraz gezindikten sonra fare seri gıtmemeye baslıyo ne den acaba
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap valla bilmiyorum ben kullanmıyorum telefonun kendi web tarayıcısından giriyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: <font color="Black"><font size="2"><b>fevzi bi fikrin var mı ? Bu arada hosgeldın</b></font></font> Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> yaa fevzi bi var bi yok hayalet üye gibi sanki :
Burak' Alıntı: <font color="Black"><font size="2"><b>fevzi bi fikrin var mı ? Bu arada hosgeldın</b></font></font> Genişletmek için tıkla ... <br /> <br /> yaa fevzi bi var bi yok hayalet üye gibi sanki :