kimse yok yine. :D harbi gene kimse yok sadece seen ve ben :D
Usta Şirin Üye Burak' Alıntı: kimse yok yine. Genişletmek için tıkla ... harbi gene kimse yok sadece seen ve ben
Burak Üye hosgeldin pınar abla ----------Eklendi @ 00:38:17 ---------- Yazıldı @ 00:37:55 ---------- teyzemi desem acaba
hosgeldin pınar abla ----------Eklendi @ 00:38:17 ---------- Yazıldı @ 00:37:55 ---------- teyzemi desem acaba
minoo Üye Ben neredeyse 24 saattir ayaktayım yahu Çok uykum var. Ben çıkıyorum gençler. Görüşmek üzere
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Ben neredeyse 24 saattir ayaktayım yahu Çok uykum var. Ben çıkıyorum gençler. Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... kaç gündür kimse yok ya neyse iyi geceler pınar abla :*
minoo' Alıntı: Ben neredeyse 24 saattir ayaktayım yahu Çok uykum var. Ben çıkıyorum gençler. Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... kaç gündür kimse yok ya neyse iyi geceler pınar abla :*
Burak Üye görüşürüz iyi geceler. ----------Eklendi @ 00:42:47 ---------- Yazıldı @ 00:42:01 ---------- zaralı' Alıntı: herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hosgeldın sıvaslı kardes
görüşürüz iyi geceler. ----------Eklendi @ 00:42:47 ---------- Yazıldı @ 00:42:01 ---------- zaralı' Alıntı: herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hosgeldın sıvaslı kardes
Usta Şirin Üye zaralı' Alıntı: herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşşşgeldin muhabbet bol olsun gitme hemen
zaralı' Alıntı: herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşşşgeldin muhabbet bol olsun gitme hemen
Usta Şirin Üye zaralı' Alıntı: az durucam sonra kaçmak zorundayım maalesef Genişletmek için tıkla ... tüh yaa pff ----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:44:58 ---------- O zaman konuşalım benim mesaj kasmamm lazım
zaralı' Alıntı: az durucam sonra kaçmak zorundayım maalesef Genişletmek için tıkla ... tüh yaa pff ----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:44:58 ---------- O zaman konuşalım benim mesaj kasmamm lazım
minoo Üye €fsan€Türk;3518754' Alıntı: tüh yaa pff ----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:44:58 ---------- O zaman konuşalım benim mesaj kasmamm lazım Genişletmek için tıkla ...
€fsan€Türk;3518754' Alıntı: tüh yaa pff ----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:44:58 ---------- O zaman konuşalım benim mesaj kasmamm lazım Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye €fsan€Türk;3518754' Alıntı: tüh yaa pff ----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:44:58 ---------- O zaman konuşalım benim mesaj kasmamm lazım Genişletmek için tıkla ... Şimdi çıkmam lazım. Yarın gelelim bakalım bir :iyi geceler.
€fsan€Türk;3518754' Alıntı: tüh yaa pff ----------Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:44:58 ---------- O zaman konuşalım benim mesaj kasmamm lazım Genişletmek için tıkla ... Şimdi çıkmam lazım. Yarın gelelim bakalım bir :iyi geceler.