Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
ben pcden giriyorum buyur

Burak

Üye
benide ekleyin :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benim profilde çapkın adında şu an kayıp olan beyaz tüylü bi therier köpeğim varya :D
neyse bi gün kardeşimle ben aldık bizim iti yeşilyayladan meskene doğru gezdiriyoruz :D
bu gerçek kesitin başrol oyuncusu sarı kafalı bi adam varya yolda giderken pat bu atladı önümüze aa ne güzel köpeğiniz var diye ben görünce önce bi şaşırdım tabi :D aaaa nasılsın abi falan zaten evleri orasıymış karısıda hemen orda çay içtiği sekiden kalktı bize nediyor "ne güzel köpek ay canım canım çocuklar bizimde zeytin isminde bi kızımız var siyahçacık bizde böyle bembeyaz bi damat arıyoduk" demezmi :D
hoppalaaaa :kop:

Burak

Üye
o deseydin hemen çiftleştirelim diye :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
257 olmuş rütbe atlamışın sevinebilirsin
€fsan€Türk;3516495' Alıntı:
mesaj sayım 250yi geçmişmi

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
Harbi :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Ya o adamın hastasıyım yeminle acayip bi kişiliği var :ehe:ehe
benim profilde çapkın adında şu an kayıp olan beyaz tüylü bi therier köpeğim varya :D
neyse bi gün kardeşimle ben aldık bizim iti yeşilyayladan meskene doğru gezdiriyoruz :D
bu gerçek kesitin başrol oyuncusu sarı kafalı bi adam varya yolda giderken pat bu atladı önümüze aa ne güzel köpeğiniz var diye ben görünce önce bi şaşırdım tabi :D aaaa nasılsın abi falan zaten evleri orasıymış karısıda hemen orda çay içtiği sekiden kalktı bize nediyor "ne güzel köpek ay canım canım çocuklar bizimde zeytin isminde bi kızımız var siyahçacık bizde böyle bembeyaz bi damat arıyoduk" demezmi :D
hoppalaaaa :kop:

Burak

Üye
dur konu açam :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
dur dur da bitmedii devamını dinlemek isteyen psrmsk kaldırsın :D

Burak

Üye
maxicep.com/maxi-kutlamalar/gokhan-ustegmen-oldu-507016.html#post3516513
buyur gokhan kutlama konun.