:hmmm Sen ne içtin ya :D Aa içmek derken :eller: Neyse :D
Cezzbedici3 Üye su içtim en son ----------Eklendi @ 01:33:13 ---------- Yazıldı @ 01:32:52 ---------- minoo' Alıntı: Sen ne içtin ya Aa içmek derken Neyse Genişletmek için tıkla ...
su içtim en son ----------Eklendi @ 01:33:13 ---------- Yazıldı @ 01:32:52 ---------- minoo' Alıntı: Sen ne içtin ya Aa içmek derken Neyse Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: nasılsın .nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim iyiyiz ----------Eklendi @ 01:57:29 ---------- Yazıldı @ 01:56:31 ---------- sizler nasılsın nasılsınız
MaxiHipHopLife' Alıntı: nasılsın .nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim iyiyiz ----------Eklendi @ 01:57:29 ---------- Yazıldı @ 01:56:31 ---------- sizler nasılsın nasılsınız
Cezzbedici3 Üye bu selamlaşma japonlarınkine dönücek sonsuz döngüye giricek ----------Eklendi @ 02:20:36 ---------- Yazıldı @ 02:19:26 ---------- hatta biraz daha selamlaşırsak oluşan titreşim yüzünden zamanda yolculuğa kadar yolu var
bu selamlaşma japonlarınkine dönücek sonsuz döngüye giricek ----------Eklendi @ 02:20:36 ---------- Yazıldı @ 02:19:26 ---------- hatta biraz daha selamlaşırsak oluşan titreşim yüzünden zamanda yolculuğa kadar yolu var
Cezzbedici3 Üye ne bilem bu astral zırvası muhabbeti beni ırgaladı valah ----------Eklendi @ 03:29:01 ---------- Yazıldı @ 03:13:28 ---------- Soc-DooM33' Alıntı: olm ictin mi la ne dion Genişletmek için tıkla ... pınar bu arkadaşta senin gibi konuşuyor bende var bi gariplik bu gün kendimden korkmaya başladım
ne bilem bu astral zırvası muhabbeti beni ırgaladı valah ----------Eklendi @ 03:29:01 ---------- Yazıldı @ 03:13:28 ---------- Soc-DooM33' Alıntı: olm ictin mi la ne dion Genişletmek için tıkla ... pınar bu arkadaşta senin gibi konuşuyor bende var bi gariplik bu gün kendimden korkmaya başladım