hayırlı geceler
Tuba.Erva Üye Burak' Alıntı: ıyıdır sen Genişletmek için tıkla ... saol bende iyiyim ----------Eklendi @ 00:43:29 ---------- Yazıldı @ 00:43:14 ---------- Tuncay.erol' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
Burak' Alıntı: ıyıdır sen Genişletmek için tıkla ... saol bende iyiyim ----------Eklendi @ 00:43:29 ---------- Yazıldı @ 00:43:14 ---------- Tuncay.erol' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
s@hr@ Üye Burak' Alıntı: ıyıyım abla sen Genişletmek için tıkla ... Daim olsun ... Şükür ablam iyi olmaya çalışıyorum
Burak' Alıntı: ıyıyım abla sen Genişletmek için tıkla ... Daim olsun ... Şükür ablam iyi olmaya çalışıyorum
s@hr@ Üye Burak' Alıntı: daim olsun ben yatayım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ablam
Tuba.Erva Üye s@hr@' Alıntı: Hoşbulduk Tubammmm Nasılsın çiçeğim Genişletmek için tıkla ... aslen kötü ama uyuynca gecer eminim
s@hr@' Alıntı: Hoşbulduk Tubammmm Nasılsın çiçeğim Genişletmek için tıkla ... aslen kötü ama uyuynca gecer eminim
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: aslen kötü ama uyuynca gecer eminim Genişletmek için tıkla ... canım burdayım ben