heyy daktlo:D
arslansem Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Anladık bu smileyi sevdin be kardeşim her dakika kullanma şunu --------------- Ekleme --------------- Grey west' Alıntı: heyy daktlo Genişletmek için tıkla ... Daktlo ne demek acaba
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Anladık bu smileyi sevdin be kardeşim her dakika kullanma şunu --------------- Ekleme --------------- Grey west' Alıntı: heyy daktlo Genişletmek için tıkla ... Daktlo ne demek acaba
GENCBURAKCAN Üye arkadaşlar ben telefonuma garmin mobil XT yukleyemedim nasıl olcak o ya kayıt oldum ama yukleyemiyorum bi yardımcı olsanız sevinirim )
arkadaşlar ben telefonuma garmin mobil XT yukleyemedim nasıl olcak o ya kayıt oldum ama yukleyemiyorum bi yardımcı olsanız sevinirim )
arslansem Üye CoDeYs' Alıntı: selamın aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam ihtiyar
arslansem Üye GENCBURAKCAN' Alıntı: arkadaşlar ben telefonuma garmin mobil XT yukleyemedim nasıl olcak o ya kayıt oldum ama yukleyemiyorum bi yardımcı olsanız sevinirim ) Genişletmek için tıkla ... Pino arkadaşa yardımcı ol
GENCBURAKCAN' Alıntı: arkadaşlar ben telefonuma garmin mobil XT yukleyemedim nasıl olcak o ya kayıt oldum ama yukleyemiyorum bi yardımcı olsanız sevinirim ) Genişletmek için tıkla ... Pino arkadaşa yardımcı ol
minoo Üye Millet, ben bugün erkenciyim. Çok uykum var.. İyi geceler hepinize. Sana kötü geceler Nigar
CoDeYs Üye arslansem' Alıntı: Aleyküm selam ihtiyar Genişletmek için tıkla ... sen ne demeye çalişiyorsun dicektim ,ama açık açık diyorsun
arslansem' Alıntı: Aleyküm selam ihtiyar Genişletmek için tıkla ... sen ne demeye çalişiyorsun dicektim ,ama açık açık diyorsun
arslansem Üye minoo' Alıntı: Ben ne anlarım be Genişletmek için tıkla ... Mod oldun başımıza ne demek anlamam yönetimin yüz karası
minoo' Alıntı: Ben ne anlarım be Genişletmek için tıkla ... Mod oldun başımıza ne demek anlamam yönetimin yüz karası