pınar nerdesin imdaatt.:d: Burdayım canım :D
Grey west Üye bugrayener' Alıntı: pınar nerdesin imdaatt. Genişletmek için tıkla ... canım allah sabır versın sana
Revengeful Emekli Yönetici Pınar bak foruma geri dondüm ve gececiler konusu coştu.. Bensiz olmuyor iste
minoo Üye Grey west' Alıntı: canım allah sabır versın sana Genişletmek için tıkla ... Bence de Mert'in gazabından koru ya rabbim
Grey west' Alıntı: canım allah sabır versın sana Genişletmek için tıkla ... Bence de Mert'in gazabından koru ya rabbim
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Pınar bak foruma geri dondüm ve gececiler konusu coştu.. Bensiz olmuyor iste Genişletmek için tıkla ... ya var ya şimdi bir atasözü cuk otururdu ama forum kuralları gereğince yasak tabii neyse
Revengeful' Alıntı: Pınar bak foruma geri dondüm ve gececiler konusu coştu.. Bensiz olmuyor iste Genişletmek için tıkla ... ya var ya şimdi bir atasözü cuk otururdu ama forum kuralları gereğince yasak tabii neyse
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Bence de Mert'in gazabından koru ya rabbim Genişletmek için tıkla ... Âmin.. De kendisi için çok dadlu cocuk diyorlar..
minoo' Alıntı: Bence de Mert'in gazabından koru ya rabbim Genişletmek için tıkla ... Âmin.. De kendisi için çok dadlu cocuk diyorlar..
buketcik Üye Grey west' Alıntı: canım allah sabır versın sana Genişletmek için tıkla ... tuğçe sakın bir yere gitme.yanlız kalmak istemiyorumm lütfeenn beni burda yanlız bırakmazsın değilmi arkadaşım
Grey west' Alıntı: canım allah sabır versın sana Genişletmek için tıkla ... tuğçe sakın bir yere gitme.yanlız kalmak istemiyorumm lütfeenn beni burda yanlız bırakmazsın değilmi arkadaşım
buketcik Üye hayıııırr --------------- Ekleme --------------- Grey west' Alıntı: ben anladım sanırım atasozunu Genişletmek için tıkla ...
hayıııırr --------------- Ekleme --------------- Grey west' Alıntı: ben anladım sanırım atasozunu Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Revengeful, Grey west+, minoo+, CoDeYs+, bugrayener+, PERSPECTİVE Zeki Cik !!! Beni meleklerle yalnız birak
Revengeful, Grey west+, minoo+, CoDeYs+, bugrayener+, PERSPECTİVE Zeki Cik !!! Beni meleklerle yalnız birak
CoDeYs Üye Revengeful' Alıntı: Revengeful, Grey west+, minoo+, CoDeYs+, bugrayener+, PERSPECTİVE Zeki Cik !!! Beni meleklerle yalnız birak Genişletmek için tıkla ... aman umrumda yanı al başina çal mert Cik!!
Revengeful' Alıntı: Revengeful, Grey west+, minoo+, CoDeYs+, bugrayener+, PERSPECTİVE Zeki Cik !!! Beni meleklerle yalnız birak Genişletmek için tıkla ... aman umrumda yanı al başina çal mert Cik!!
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Tugce rütbe atladın !!! koçum benim !!! Genişletmek için tıkla ... Tuğçe bu gece gider baya
Revengeful' Alıntı: Tugce rütbe atladın !!! koçum benim !!! Genişletmek için tıkla ... Tuğçe bu gece gider baya
buketcik Üye Revengeful' Alıntı: Revengeful, Grey west+, minoo+, CoDeYs+, bugrayener+, PERSPECTİVE Zeki Cik !!! Beni meleklerle yalnız birak Genişletmek için tıkla ... şeytanda bir melekmiş desem ucu yine bize dokunacak.ohalde söylenecek olmasada yapılacak tek bir şey varç kaçıyoruzzzz gece gece koptum ya.mert uçtun yine sen
Revengeful' Alıntı: Revengeful, Grey west+, minoo+, CoDeYs+, bugrayener+, PERSPECTİVE Zeki Cik !!! Beni meleklerle yalnız birak Genişletmek için tıkla ... şeytanda bir melekmiş desem ucu yine bize dokunacak.ohalde söylenecek olmasada yapılacak tek bir şey varç kaçıyoruzzzz gece gece koptum ya.mert uçtun yine sen
Grey west Üye bugrayener' Alıntı: tuğçe sakın bir yere gitme.yanlız kalmak istemiyorumm lütfeenn beni burda yanlız bırakmazsın değilmi arkadaşım Genişletmek için tıkla ... meraketme burdayım uykuu yok senı mertın ellerıne bırakmam --------------- Ekleme --------------- bugrayener' Alıntı: şeytanda bir melekmiş desem ucu yine bize dokunacak.ohalde söylenecek olmasada yapılacak tek bir şey varç kaçıyoruzzzz gece gece koptum ya.mert uçtun yine sen Genişletmek için tıkla ... mert gulme krızıne sokdun benı
bugrayener' Alıntı: tuğçe sakın bir yere gitme.yanlız kalmak istemiyorumm lütfeenn beni burda yanlız bırakmazsın değilmi arkadaşım Genişletmek için tıkla ... meraketme burdayım uykuu yok senı mertın ellerıne bırakmam --------------- Ekleme --------------- bugrayener' Alıntı: şeytanda bir melekmiş desem ucu yine bize dokunacak.ohalde söylenecek olmasada yapılacak tek bir şey varç kaçıyoruzzzz gece gece koptum ya.mert uçtun yine sen Genişletmek için tıkla ... mert gulme krızıne sokdun benı
Revengeful Emekli Yönetici CoDeYs' Alıntı: aman umrumda yanı al başina çal mert Cik!! Genişletmek için tıkla ... Saka yapıyoruz Ooo Tugce ile yakında Rutbedas olurum
CoDeYs' Alıntı: aman umrumda yanı al başina çal mert Cik!! Genişletmek için tıkla ... Saka yapıyoruz Ooo Tugce ile yakında Rutbedas olurum