Sabah oldu gecesi mi kaldı Berk :cool
HeiLmasTer® Üye haklısın --------------- Ekleme --------------- van_hoijdonk' Alıntı: Ben geldim çıktın mı Alperen? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Ahmet ağabey
haklısın --------------- Ekleme --------------- van_hoijdonk' Alıntı: Ben geldim çıktın mı Alperen? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Ahmet ağabey
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi HeiLmasTer®' Alıntı: haklısın --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin Ahmet ağabey Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim. Hadi iyi sabahlar ben de ufaktan ayrılayım.
HeiLmasTer®' Alıntı: haklısın --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin Ahmet ağabey Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim. Hadi iyi sabahlar ben de ufaktan ayrılayım.
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: dükkan açıldı herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam herkese... Allah'ın nuru gecenizi doldursun...
Love Prince' Alıntı: dükkan açıldı herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam herkese... Allah'ın nuru gecenizi doldursun...
kol@j Üye minoo' Alıntı: Hoş buldum abi..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür... uzun bir bağlantı sorunundan sonra gene devam edebiliyorum...
minoo' Alıntı: Hoş buldum abi..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür... uzun bir bağlantı sorunundan sonra gene devam edebiliyorum...
kol@j Üye arkadaşlar şu yeni üyemiz artık bizimle devamlı olmak istiyor... http://www.maxicep.com/sizlerden-gelen-yararli-kaynaklar/admini-olan-site-462924.html
arkadaşlar şu yeni üyemiz artık bizimle devamlı olmak istiyor... http://www.maxicep.com/sizlerden-gelen-yararli-kaynaklar/admini-olan-site-462924.html
kol@j Üye minoo' Alıntı: Bu Aref neyin nesi yahu şaşkına çevirdi milleti Genişletmek için tıkla ... iran daki azeri kökenli Türklerden... gayet de güzel yapıyor.. kendi öyle söyledi... Acun: Aref nasıl oldu bu? Aref: çok güzel oldu... Love Prince' Alıntı: nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... A.R.O. iyiyiz... seni sormalı...
minoo' Alıntı: Bu Aref neyin nesi yahu şaşkına çevirdi milleti Genişletmek için tıkla ... iran daki azeri kökenli Türklerden... gayet de güzel yapıyor.. kendi öyle söyledi... Acun: Aref nasıl oldu bu? Aref: çok güzel oldu... Love Prince' Alıntı: nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... A.R.O. iyiyiz... seni sormalı...