Kimler var :perde: ben varım :D
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nasılsın prensesim Revengeful' Alıntı: Naber Genişletmek için tıkla ... İyilik senden ne haber
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nasılsın prensesim Revengeful' Alıntı: Naber Genişletmek için tıkla ... İyilik senden ne haber
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Sıcak bastı içerde. Ev çok sıcak Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: İyiyim ablam sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Daim olsun şükür iyiyim biraz yorgunum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Neyse ben çıkayım. Mac izleyecem. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Revengeful' Alıntı: Sıcak bastı içerde. Ev çok sıcak Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: İyiyim ablam sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Daim olsun şükür iyiyim biraz yorgunum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Neyse ben çıkayım. Mac izleyecem. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
ALpeRenBuGRa Üye Sana da iyi geceler olsun s@hr@ --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Hoş geldin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Pınar
Sana da iyi geceler olsun s@hr@ --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Hoş geldin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Pınar
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: neden yorgunsun ablam? temizlik mi yaptın sen de ne olacak bizim halimiz yahu Genişletmek için tıkla ... Yok temizlik yapmadım Tüm gün dışardaydım Ama yarın yaparım herhalde hakikaten ne olacak bizim halimiz
minoo' Alıntı: neden yorgunsun ablam? temizlik mi yaptın sen de ne olacak bizim halimiz yahu Genişletmek için tıkla ... Yok temizlik yapmadım Tüm gün dışardaydım Ama yarın yaparım herhalde hakikaten ne olacak bizim halimiz
minoo Üye s@hr@' Alıntı: Yok temizlik yapmadım Tüm gün dışardaydım Ama yarın yaparım herhalde hakikaten ne olacak bizim halimiz Genişletmek için tıkla ... ben bugün yaptım bitirdim.Yarın rahatım
s@hr@' Alıntı: Yok temizlik yapmadım Tüm gün dışardaydım Ama yarın yaparım herhalde hakikaten ne olacak bizim halimiz Genişletmek için tıkla ... ben bugün yaptım bitirdim.Yarın rahatım