Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yani önlem olarak diyorum bende uluslarası ilişkiler istiyordum ama buraya geldim tüm hayalim suya düstü.Bende ezik görürdüm meslek lisesini ama burdayım:D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yani önlem olarak diyorum bende uluslarası ilişkiler istiyordum ama buraya geldim tüm hayalim suya düstü.Bende ezik görürdüm meslek lisesini ama burdayım:D

abi ben çalışyorum hayalimi gerçekleştirmek için hiçbir zaman hiçbir şeyi ezik görmem birinin ezik gördüğü şeyi başkası ulaşamayabilir .

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
lise 3 deyim ben

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bilgisayar.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla cok sey yapıyorz program yazıyoruz pc topluyorz falan filen

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye

severim pc yi annemlere diyom su soğutma yapayım pc ye :D
onlar bana oldu klima taktır bari diyolar ama yaza doğru ekran kartıma şunu almayı planlıyom

oc testinde gpu hızını 925 e çıkardım 700 den 5 dakika sonra kapanıyo 85 derece :D 1 ghz förecem o kartta

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
neyse ben kacar size iyi sohbetler

--------------- Ekleme ---------------

ekran kartın ne ki?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hd 4650 ye o sogutmayı almaya gerek varmı sence:hmmm100 tl lik bi karta 60 dolarlık sogutucu.Kendin bilirsin artık.Neyse ben kacar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hd 4650 ye o sogutmayı almaya gerek varmı sence:hmmm100 tl lik bi karta 60 dolarlık sogutucu.Kendin bilirsin artık.Neyse ben kacar

iyi geceler abim :d

bence gerek var çünkü yeni sistemin parçaları le onu aradan çıkartmayı ve bu elimde varolan sistemi test stemiy yapmak istiyorm .

Paranoya

Paranoya

Üye

duyamadım :D

abi ne yapıyonuz siz orda

emre senn bölüm ne

düz lise okuyorum sayısal bölüm ilave olarak Grafik tasarım kursu etilerde gidiyorum bittikten sonra lisede meslek lisesinde grafik tasarımı okumuş biriyle aynı diplomaya sahip olcam :D

Veri tabanı programcılığımı senin ? Yada ağ yönetimi ? Yada nesne tabanlı programlama ? Yada grafik programlama ? hangisi ? he bide web tasarımı var.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
neyse bende kaçar iyi gecelr herkeze .

Üst Alt