İyi geceler.
ALpeRenBuGRa Üye Türk Rap'in babaları muhteşem bir şekilde dönüyooooor!.... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türk Rap'in babaları muhteşem bir şekilde dönüyooooor!.... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ALpeRenBuGRa Üye Ben Carteli dinlediğim yıllarda yani 16 sene önce sen daha 3 yaşında bebekmişin be Pınar : Vay bebe vayy --------------- Ekleme --------------- Ferik bile değilmişn civcivmişin
Ben Carteli dinlediğim yıllarda yani 16 sene önce sen daha 3 yaşında bebekmişin be Pınar : Vay bebe vayy --------------- Ekleme --------------- Ferik bile değilmişn civcivmişin
kol@j Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Ben Carteli dinlediğim yıllarda yani 16 sene önce sen daha 3 yaşında bebekmişin be Pınar : Vay bebe vayy --------------- Ekleme --------------- Ferik bile değilmişn civcivmişin Genişletmek için tıkla ... ya ortak şöyle bir bakıyorum da... hakkaten kartlaşmışız ya... baksana dünkü bebeler bile muhabbet arkadaşımız olmuş... hele benim albümdeki çocukları bir gör... pabucumu bile ters giydirirler.
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Ben Carteli dinlediğim yıllarda yani 16 sene önce sen daha 3 yaşında bebekmişin be Pınar : Vay bebe vayy --------------- Ekleme --------------- Ferik bile değilmişn civcivmişin Genişletmek için tıkla ... ya ortak şöyle bir bakıyorum da... hakkaten kartlaşmışız ya... baksana dünkü bebeler bile muhabbet arkadaşımız olmuş... hele benim albümdeki çocukları bir gör... pabucumu bile ters giydirirler.
kol@j Üye minoo' Alıntı: Biz şimdi dünkü bebe sıfatını mı taşıyoruz yani Genişletmek için tıkla ... ben ondokuz yaşındayken trakyada bana "kızan" diye hitap ediyorlardı...yani yeni yetme çocuk... benim demek istediğim bizim yaş baya ilerlemiş...
minoo' Alıntı: Biz şimdi dünkü bebe sıfatını mı taşıyoruz yani Genişletmek için tıkla ... ben ondokuz yaşındayken trakyada bana "kızan" diye hitap ediyorlardı...yani yeni yetme çocuk... benim demek istediğim bizim yaş baya ilerlemiş...
kol@j Üye minoo' Alıntı: Ama burası Trakya değil. Genişletmek için tıkla ... 19 yaşındayken bende kendimi büyüdüm sanıyordum.. 32 yaşımdayım hala büyümediğimi görüyorum.. ablacığım demek istediğimi anlayacaksın... 32 yaşında
minoo' Alıntı: Ama burası Trakya değil. Genişletmek için tıkla ... 19 yaşındayken bende kendimi büyüdüm sanıyordum.. 32 yaşımdayım hala büyümediğimi görüyorum.. ablacığım demek istediğimi anlayacaksın... 32 yaşında