Maraba televole:D
Love Prince Üye maxirabit' Alıntı: Merhaba Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam nasılsınız?
maxirabit' Alıntı: Merhaba Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam nasılsınız?
Love Prince Üye zaza' Alıntı: Valla iyi siz? Genişletmek için tıkla ... iyi ya nolsun işte aklım vadide kaldı
Love Prince Üye zaza' Alıntı: Benimde acaba polat ne yapacak? Genişletmek için tıkla ... kesin bişeyler olacak gibi
Love Prince Üye zaza' Alıntı: Ersoy en az bi 10 bölüm daha bela olur yoksa her gelen dakka bir ölse olmaz Genişletmek için tıkla ... yani illa bişeyler olcak
zaza' Alıntı: Ersoy en az bi 10 bölüm daha bela olur yoksa her gelen dakka bir ölse olmaz Genişletmek için tıkla ... yani illa bişeyler olcak
Love Prince Üye zaza' Alıntı: Ersoy hainini ben öldürmek isterdim o zevki polat yaşıyacak Genişletmek için tıkla ... kısmet
zaza' Alıntı: Ersoy hainini ben öldürmek isterdim o zevki polat yaşıyacak Genişletmek için tıkla ... kısmet