:hmmm ne oldu Burak bi düşünce almış :hmmm
Burak Üye RUMMAN' Alıntı: ne oldu Burak bi düşünce almış Genişletmek için tıkla ... sustu herkes ondan düm.
Burak Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Herkes okan'ı izlemeye gitti galiba Genişletmek için tıkla ... aa evet bu aksam o vardı demi
HeiLmasTer®' Alıntı: Herkes okan'ı izlemeye gitti galiba Genişletmek için tıkla ... aa evet bu aksam o vardı demi
Burak Üye s@hr@' Alıntı: Heyyy ben geldim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hosgeldiinnnn abla iyi sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- beyaz varmış kanald'de
s@hr@' Alıntı: Heyyy ben geldim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hosgeldiinnnn abla iyi sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- beyaz varmış kanald'de
Reşwan Emekli Yönetici s@hr@' Alıntı: Heyyy ben geldim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyidir şükür.. hoşgeldin nasılsın sahra.. okandan ne anlıyorlar ki adam makara geçip duruyor.. neyse çay içen varmı
s@hr@' Alıntı: Heyyy ben geldim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyidir şükür.. hoşgeldin nasılsın sahra.. okandan ne anlıyorlar ki adam makara geçip duruyor.. neyse çay içen varmı
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: hosgeldiinnnn abla iyi sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- beyaz varmış kanald'de Genişletmek için tıkla ... sağol ablam şükür ben de iyiyim
!!Burak!!' Alıntı: hosgeldiinnnn abla iyi sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- beyaz varmış kanald'de Genişletmek için tıkla ... sağol ablam şükür ben de iyiyim
Burak Üye RUMMAN' Alıntı: çay sevmiyorum pek hem kuru kuru gitmez ki Genişletmek için tıkla ... patates kızartalım yanına üzerine ketçap mayonez
RUMMAN' Alıntı: çay sevmiyorum pek hem kuru kuru gitmez ki Genişletmek için tıkla ... patates kızartalım yanına üzerine ketçap mayonez
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: iyidir şükür.. hoşgeldin nasılsın sahra.. okandan ne anlıyorlar ki adam makara geçip duruyor.. neyse çay içen varmı Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim Mustafa çay mı ben alıyım bir kupa dumanı üstünde fena olmaz
Starsley' Alıntı: iyidir şükür.. hoşgeldin nasılsın sahra.. okandan ne anlıyorlar ki adam makara geçip duruyor.. neyse çay içen varmı Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim Mustafa çay mı ben alıyım bir kupa dumanı üstünde fena olmaz
Reşwan Emekli Yönetici illa yanında pasta çukulata olacak seninde nur başka olmuyo zaten. hadi bendensiniz yine afiyet olsun burak
illa yanında pasta çukulata olacak seninde nur başka olmuyo zaten. hadi bendensiniz yine afiyet olsun burak
Tuba Üye !!Burak!!' Alıntı: patates kızartalım yanına üzerine ketçap mayonez Genişletmek için tıkla ... onun yanına cola olur ama üzerine içerim
!!Burak!!' Alıntı: patates kızartalım yanına üzerine ketçap mayonez Genişletmek için tıkla ... onun yanına cola olur ama üzerine içerim