ben kaçtım :D iyi geceler. :bye2:
Reşwan Emekli Yönetici maxirabit' Alıntı: kanalde de okan dalgayı geçio yine Genişletmek için tıkla ... o adam sürekli makara yapıyor dalga geçiyor kimsede birşey diyemiyor nasıl bir şey anlamadım
maxirabit' Alıntı: kanalde de okan dalgayı geçio yine Genişletmek için tıkla ... o adam sürekli makara yapıyor dalga geçiyor kimsede birşey diyemiyor nasıl bir şey anlamadım
PhyscoDevil Üye ya bisi diemezler tabi adamın anlayısı öle ne yapsınlar bilen bilio onu ne ypacaklarını da bilio gitmesimler madem
ya bisi diemezler tabi adamın anlayısı öle ne yapsınlar bilen bilio onu ne ypacaklarını da bilio gitmesimler madem
maxirabit Üye ilk çıktığında diyer kadına soru sorulduğunda arıyanlara bana değilde ona nie soruosun diodugiderken de reklamını yapıyor
ilk çıktığında diyer kadına soru sorulduğunda arıyanlara bana değilde ona nie soruosun diodugiderken de reklamını yapıyor
Reşwan Emekli Yönetici PhyscoDevil' Alıntı: neyse ben kacar size ii eglenceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler saol k.i.b görüşürüz. bu arada ben tv ye bakamadığım için yorum yapamıyorum
PhyscoDevil' Alıntı: neyse ben kacar size ii eglenceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler saol k.i.b görüşürüz. bu arada ben tv ye bakamadığım için yorum yapamıyorum