ben kaçar :D herkese iyi geceler :bye2:
Reşwan Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hüseyin
ALpeRenBuGRa Üye Negative' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Ozan Revengeful' Alıntı: Biliyordum ! Bu gunüm gelecegini biliyordum ! Ozan abi yi burda göreceğimi biliyordum ! Genişletmek için tıkla ... Sponsor sağlam yiyin için pastalalardan içeceklerden
Negative' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Ozan Revengeful' Alıntı: Biliyordum ! Bu gunüm gelecegini biliyordum ! Ozan abi yi burda göreceğimi biliyordum ! Genişletmek için tıkla ... Sponsor sağlam yiyin için pastalalardan içeceklerden
Reşwan Emekli Yönetici niye efkerlandın alperen konuyu açınca eskilere mi gittin yoksa --------------- Ekleme --------------- s@hr@' Alıntı: Ben de kaçar İyi geceler ... Kalanlara iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sahra k.i.b görüşmek üzere
niye efkerlandın alperen konuyu açınca eskilere mi gittin yoksa --------------- Ekleme --------------- s@hr@' Alıntı: Ben de kaçar İyi geceler ... Kalanlara iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sahra k.i.b görüşmek üzere
Yasminozz Üye Starsley' Alıntı: niye efkerlandın alperen konuyu açınca eskilere mi gittin yoksa --------------- Ekleme --------------- iyi geceler sahra k.i.b görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... evet yaşlandık... Revengeful' Alıntı: Ona yazmıyorum diye üzüldü kiz Genişletmek için tıkla ... alemsin mert yaa...
Starsley' Alıntı: niye efkerlandın alperen konuyu açınca eskilere mi gittin yoksa --------------- Ekleme --------------- iyi geceler sahra k.i.b görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... evet yaşlandık... Revengeful' Alıntı: Ona yazmıyorum diye üzüldü kiz Genişletmek için tıkla ... alemsin mert yaa...
Revengeful Emekli Yönetici Çünkü öyle abi. Hatta öyleler.. O , pınar , sahra , nur.. Kendi aralarında Birsey diyorlar