selamlar herkese :)
minoo Üye selaam --------------- Ekleme --------------- ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk Pınar iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim abicim..ödev yapıyordum ara vereyim dedim girdim siteye.1 saat oldu hala çıkamadım
selaam --------------- Ekleme --------------- ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk Pınar iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim abicim..ödev yapıyordum ara vereyim dedim girdim siteye.1 saat oldu hala çıkamadım
arslansem Üye Offff off --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Boğdun yine dumana ortalığı
Offff off --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Boğdun yine dumana ortalığı
'Maxi Genç Üye sakadir Kro saka üstüne alinma filmden bi replik --------------- Ekleme --------------- kmse yok sanirim
sakadir Kro saka üstüne alinma filmden bi replik --------------- Ekleme --------------- kmse yok sanirim
'Maxi Genç Üye afiyet olsun ben de biraz önce yedm bisyler ayak basmayınca bir dedigim iki olmuyor tabi
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: afiyet olsun ben de biraz önce yedm bisyler ayak basmayınca bir dedigim iki olmuyor tabi Genişletmek için tıkla ... sağolasın eee naber
Berkan (:' Alıntı: afiyet olsun ben de biraz önce yedm bisyler ayak basmayınca bir dedigim iki olmuyor tabi Genişletmek için tıkla ... sağolasın eee naber
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: iyi degil abi ayagim kirik krik degil ama alcili iste hayat zor Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hayrola nasıl oldu?
Berkan (:' Alıntı: iyi degil abi ayagim kirik krik degil ama alcili iste hayat zor Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hayrola nasıl oldu?
'Maxi Genç Üye hali sahada ayak bilegim döndü. dis baglarda kopma ve kikirdaklarda agir hasar.alcida bekliyorum iste sen nasilsn nerelerdesn
hali sahada ayak bilegim döndü. dis baglarda kopma ve kikirdaklarda agir hasar.alcida bekliyorum iste sen nasilsn nerelerdesn
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: hali sahada ayak bilegim döndü. dis baglarda kopma ve kikirdaklarda agir hasar.alcida bekliyorum iste sen nasilsn nerelerdesn Genişletmek için tıkla ... ah beya az dikkat et kendine bende iyiyim evdeyim işte ders çalışmaya felan başladım
Berkan (:' Alıntı: hali sahada ayak bilegim döndü. dis baglarda kopma ve kikirdaklarda agir hasar.alcida bekliyorum iste sen nasilsn nerelerdesn Genişletmek için tıkla ... ah beya az dikkat et kendine bende iyiyim evdeyim işte ders çalışmaya felan başladım