A.s naparsınız... :D
Revengeful Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: hoşbulduk film izlemedim öylesine düşünüyorum nasılsın bu arada? hoşbulduk naber? Genişletmek için tıkla ... İyidir sen ?
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk film izlemedim öylesine düşünüyorum nasılsın bu arada? hoşbulduk naber? Genişletmek için tıkla ... İyidir sen ?
Love Prince Üye Revengeful' Alıntı: İyidir sen ? Genişletmek için tıkla ... sürünmeye devam gaffarson' Alıntı: Hüseyin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın?
Revengeful' Alıntı: İyidir sen ? Genişletmek için tıkla ... sürünmeye devam gaffarson' Alıntı: Hüseyin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın?
s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: hoşbulduk film izlemedim öylesine düşünüyorum nasılsın bu arada? hoşbulduk naber? Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim yasminoz' Alıntı: A.s naparsınız... Genişletmek için tıkla ... İyilik sen naparsın görüşmeyeli
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk film izlemedim öylesine düşünüyorum nasılsın bu arada? hoşbulduk naber? Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim yasminoz' Alıntı: A.s naparsınız... Genişletmek için tıkla ... İyilik sen naparsın görüşmeyeli
Yasminozz Üye yok yaa...bi ara geçti gibi...okuyup üflediler...ama sahte hoca mıdır nedir yine başladı...
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: yok yaa...bi ara geçti gibi...okuyup üflediler...ama sahte hoca mıdır nedir yine başladı... Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Hadi ben çıkıyorum. 6 saat sonra dersim başlayacak İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablam
yasminoz' Alıntı: yok yaa...bi ara geçti gibi...okuyup üflediler...ama sahte hoca mıdır nedir yine başladı... Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Hadi ben çıkıyorum. 6 saat sonra dersim başlayacak İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablam
gaffarson Üye Revengeful' Alıntı: Hadi ben çıkıyorum. 6 saat sonra dersim başlayacak İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim iyi dersler şimdiden
Revengeful' Alıntı: Hadi ben çıkıyorum. 6 saat sonra dersim başlayacak İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim iyi dersler şimdiden
Love Prince Üye s@hr@' Alıntı: İyi geceler gececiler Ben de kaçayım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
kol@j Üye van_hoijdonk' Alıntı: Saat 04.32, burada olanlara merhaba diyelim. Genişletmek için tıkla ... herkese günaydın ahmet kardeş gelmiş... gececilerin efsanesi... hoşgeldin... vallahi ilk defa hali hazır mesajını görüyorum.. şifreni hatırlamana şaşırdım!!!
van_hoijdonk' Alıntı: Saat 04.32, burada olanlara merhaba diyelim. Genişletmek için tıkla ... herkese günaydın ahmet kardeş gelmiş... gececilerin efsanesi... hoşgeldin... vallahi ilk defa hali hazır mesajını görüyorum.. şifreni hatırlamana şaşırdım!!!
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Buraya yazdığım mesajı silen yöneticiye teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisine iyi baksın ve merak etmesin bir daha mesajımı silmek zorunda kalmayacak kendisi...
Buraya yazdığım mesajı silen yöneticiye teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisine iyi baksın ve merak etmesin bir daha mesajımı silmek zorunda kalmayacak kendisi...
kol@j Üye iyi geceler arkadaşlar. van_hoijdonk' Alıntı: Buraya yazdığım mesajı silen yöneticiye teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisine iyi baksın ve merak etmesin bir daha mesajımı silmek zorunda kalmayacak kendisi... Genişletmek için tıkla ... özellikle de sana ahmet... hakkaten efsaesin haaa.. okunur dinlenir ama hiç bir kaharamanı yoktur ortada... mesajını görünce birden korktum... hortlak geldi diye...
iyi geceler arkadaşlar. van_hoijdonk' Alıntı: Buraya yazdığım mesajı silen yöneticiye teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisine iyi baksın ve merak etmesin bir daha mesajımı silmek zorunda kalmayacak kendisi... Genişletmek için tıkla ... özellikle de sana ahmet... hakkaten efsaesin haaa.. okunur dinlenir ama hiç bir kaharamanı yoktur ortada... mesajını görünce birden korktum... hortlak geldi diye...