:D Sen başka yazıları görmedin İyiki :d:
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Neyse konuyu kapatalım yoksa bu sefer zorunlu hastaneye gitmem gerekicek Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: Neyse konuyu kapatalım yoksa bu sefer zorunlu hastaneye gitmem gerekicek Genişletmek için tıkla ...
s@hr@ Üye buyur ablacım çok yorgunum bütün gün iş gördüm bunlan idare et artık --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: 9 köyden kovulan varmı aramızda ? Genişletmek için tıkla ... var ben ne zaman dogruyu söylesem kovulurum
buyur ablacım çok yorgunum bütün gün iş gördüm bunlan idare et artık --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: 9 köyden kovulan varmı aramızda ? Genişletmek için tıkla ... var ben ne zaman dogruyu söylesem kovulurum
EroL Emekli Yönetici Bir söz vardır. Çoğunluğun doğru bildiği yanlış, az bilinen doğrudan daha makbuldur.
Revengeful Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: Bir söz vardır. Çoğunluğun doğru bildiği yanlış, az bilinen doğrudan daha makbuldur. Genişletmek için tıkla ... Bu 3 üne dikkat et
sonyerolsson' Alıntı: Bir söz vardır. Çoğunluğun doğru bildiği yanlış, az bilinen doğrudan daha makbuldur. Genişletmek için tıkla ... Bu 3 üne dikkat et
minoo Üye yasminoz' Alıntı: evet cnm....önc pizza mı yesek.. ?? Genişletmek için tıkla ... yiyelim canım sonra da tiramisu+kahve
yasminoz' Alıntı: evet cnm....önc pizza mı yesek.. ?? Genişletmek için tıkla ... yiyelim canım sonra da tiramisu+kahve
Revengeful Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: hangi 3lü acı, baharat,yağ üçlüsümü Genişletmek için tıkla ... Hayır. Rakı, balık, beyaz peynir
sonyerolsson' Alıntı: hangi 3lü acı, baharat,yağ üçlüsümü Genişletmek için tıkla ... Hayır. Rakı, balık, beyaz peynir