ben her daim açım :ehe
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: o zmn mutfağa koş hmn.. Genişletmek için tıkla ... birazdan giderim
gaffarson Üye yasminoz' Alıntı: bu gece de sen yıkıldın demek... Genişletmek için tıkla ... yooo sadece biraz işim vardı bir gececi yıkılmaz evlat minoo' Alıntı: uykum geldi sanki Genişletmek için tıkla ... sana belli olmaz bir bakmışsın bir konudan tak diye çıkmışsın yine uyumamış halde kol@j' Alıntı: yaşasın evimdeyim. ama eşim maxicep'e izin vermiyor iyi geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... size de iyi geceler...
yasminoz' Alıntı: bu gece de sen yıkıldın demek... Genişletmek için tıkla ... yooo sadece biraz işim vardı bir gececi yıkılmaz evlat minoo' Alıntı: uykum geldi sanki Genişletmek için tıkla ... sana belli olmaz bir bakmışsın bir konudan tak diye çıkmışsın yine uyumamış halde kol@j' Alıntı: yaşasın evimdeyim. ama eşim maxicep'e izin vermiyor iyi geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... size de iyi geceler...
gaffarson Üye aman aman iyi olun efenim sen bugün ne oldu biliyor musun? Benim dayı oğlu sen gir buraya üye ol selamün aleyküm ben gaffarsonun kuzeniyim de konu aç noluyor yaw dedim bi an
aman aman iyi olun efenim sen bugün ne oldu biliyor musun? Benim dayı oğlu sen gir buraya üye ol selamün aleyküm ben gaffarsonun kuzeniyim de konu aç noluyor yaw dedim bi an
gaffarson Üye bu gece erken kapatalım burayı şu sandalyeleri toplayayım ben yavaş yavaş sen de sana zahmet bi paspas geçiver temiz bırakalım yarına
bu gece erken kapatalım burayı şu sandalyeleri toplayayım ben yavaş yavaş sen de sana zahmet bi paspas geçiver temiz bırakalım yarına
femaleeagle1903 Üye gaffarson' Alıntı: bu gece erken kapatalım burayı şu sandalyeleri toplayayım ben yavaş yavaş sen de sana zahmet bi paspas geçiver temiz bırakalım yarına Genişletmek için tıkla ... tamam çiçek gibi bırakıoruz tükanı kıymetimizi bilin bak ha
gaffarson' Alıntı: bu gece erken kapatalım burayı şu sandalyeleri toplayayım ben yavaş yavaş sen de sana zahmet bi paspas geçiver temiz bırakalım yarına Genişletmek için tıkla ... tamam çiçek gibi bırakıoruz tükanı kıymetimizi bilin bak ha