Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Gencer kaçıyo ama... :ehe :ehe

minoo

minoo

Üye
bu mesajdan sonra ben müsadenizi istiyorum herkese iyi geceler :ehe

not: peki müsadeni senin Gencer deyip bozmayın mümkünse :ehe
sen sabahki muhabbette olsaydın ne demek istediğimizi anlardın..onun bir anlamı var :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sabah dediği de akşam 7... :ehe :ehe

s@hr@

s@hr@

Üye
gülmekten öldüm Yasmi :zuhaha:
Merttt 5. rüyayı görüyordur :ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
sen sabahki muhabbette olsaydın ne demek istediğimizi anlardın..onun bir anlamı var :D

pardon o zaman. Siz bir sırrımı hakettiniz. Çikolatayı görünce aklıma geldi. Ben her ne kadar dilime güvensem ve gayet iyi kullanabildiğimi düşünsem de nedendir bilmiyorum daha geçen seneye kadar çikolata diyemezdim. Çukulata derdim :ehe ağzımdan öyle çıkardı hep neyse artık düzelttim sanırım. Arada yine de bana belli olmaz yazarken doğru yazarım ama söylerken ağzımdan çukulata çıkabilir :ehe

bu aramızda kimseye bahsetmeyin sakın :ehe

s@hr@

s@hr@

Üye
İyi geceler Gencer :bye3:
yine bekleriz :ehe

s@hr@

s@hr@

Üye
pardon o zaman. Siz bir sırrımı hakettiniz. Çikolatayı görünce aklıma geldi. Ben her ne kadar dilime güvensem ve gayet iyi kullanabildiğimi düşünsem de nedendir bilmiyorum daha geçen seneye kadar çikolata diyemezdim. Çukulata derdim :ehe ağzımdan öyle çıkardı hep neyse artık düzelttim sanırım. Arada yine de bana belli olmaz yazarken doğru yazarım ama söylerken ağzımdan çukulata çıkabilir :ehe

:zuhaha: bi de kimseye bahsetmeyin diyor yaaa :kop2:

minoo

minoo

Üye

aman Tanrım bize güvendiğin için çok teşekkür ederiz,bu sırrı ölene kadar saklayacağız emin olabilirsin :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
gülmekten öldüm Yasmi :zuhaha:
Merttt 5. rüyayı görüyordur :ehe

:ehe :ehe

senin iletine yazdığına göre şu anlam çıkıyo sahra...

çimdikledi yine beni kerata... akşam oldu yarimi gönder...eşimi beklerim elimde oklava..

çok uyumlu oldu ama... :zuhaha: :zuhaha:

düz hesap dedim yani :ehe

hadi dielimm... :ehe

benim de l ile sorunum var...erol diemem mesela...eröl olur o dile dökünce... :ehe :ehe

s@hr@

s@hr@

Üye
:ehe :ehe

senin iletine yazdığına göre şu anlam çıkıyo sahra...

çimdikledi yine beni kerata... akşam oldu yarimi gönder...eşimi beklerim elimde oklava..

çok uyumlu oldu ama... :zuhaha: :zuhaha:

hadi dielimm... :ehe

benim de l ile sorunum var...erol diemem mesela...eröl olur o dile dökünce... :ehe :ehe
:zuhaha: uyuma bak :d::d:
Yasin benim dilime dolandı pardon klavyeme :kop:

minoo

minoo

Üye
siz konuyu açınca aklıma bir şey geldi :zuhaha:
bizim burda ufak bir çocuk çikolataya çikülota diyordu :D
kardeşim de onunla dalga geçerdi çikülota diye..bir gün abla dedi hatırlıyor musun o çocuk çikülota diyordu..neyse kardeşim baya çikülota dedi.sonra doğrusunu unuttu diyor ki abla ya doğrusu neydi :zuhaha::zuhaha:

Love Prince

Love Prince

Üye
ne bileyim Tövbe estağfurullah yüzüne bişey olmuş :ehe

bunun orjinalini kullanan kimdi arada görüyorum avatarını da hatırlamıyorum kime ait olduğunu

arada bi değişiklik iyi oluyor :ehe

s@hr@

s@hr@

Üye
siz konuyu açınca aklıma bir şey geldi :zuhaha:
bizim burda ufak bir çocuk çikolataya çikülota diyordu :D
kardeşim de onunla dalga geçerdi çikülota diye..bir gün abla dedi hatırlıyor musun o çocuk çikülota diyordu..neyse kardeşim baya çikülota dedi.sonra doğrusunu unuttu diyor ki abla ya doğrusu neydi :zuhaha::zuhaha:
:zuhaha:

bu mesajdan sonra ben müsadenizi istiyorum herkese iyi geceler :ehe

not: peki müsadeni senin Gencer deyip bozmayın mümkünse :ehe

ne bileyim "iyi geceler Gencer :bye2: yine bekleriz" cümlesini hoşgeldin mesajı gibi algılayamadım bi an :ehe

sağlık olsun :ehe
Sen üstte bu mesajı yazınca ben gidiyorsun sandım :cry:
Halit sana Sahrayla uğraş mı dedi :ehe

--------------- Ekleme ---------------

arada bi değişiklik iyi oluyor :ehe
Başka birşey yap avatarını :off:

Üst Alt