s@hr@
Üye
bi oyun indiriyom
bu arada avatarım nasıl![]()

ne öyle yaaa değiştir şu avatarı

bi oyun indiriyom
bu arada avatarım nasıl![]()

sen sabahki muhabbette olsaydın ne demek istediğimizi anlardın..onun bir anlamı varbu mesajdan sonra ben müsadenizi istiyorum herkese iyi geceler
not: peki müsadeni senin Gencer deyip bozmayın mümkünse![]()

düz hesap dedim yanisabah dediği de akşam 7...![]()
![]()

sen sabahki muhabbette olsaydın ne demek istediğimizi anlardın..onun bir anlamı var![]()
ağzımdan öyle çıkardı hep neyse artık düzelttim sanırım. Arada yine de bana belli olmaz yazarken doğru yazarım ama söylerken ağzımdan çukulata çıkabilir 

İyi geceler Gencer![]()
yine bekleriz![]()

pardon o zaman. Siz bir sırrımı hakettiniz. Çikolatayı görünce aklıma geldi. Ben her ne kadar dilime güvensem ve gayet iyi kullanabildiğimi düşünsem de nedendir bilmiyorum daha geçen seneye kadar çikolata diyemezdim. Çukulata derdimağzımdan öyle çıkardı hep neyse artık düzelttim sanırım. Arada yine de bana belli olmaz yazarken doğru yazarım ama söylerken ağzımdan çukulata çıkabilir
bu aramızda kimseye bahsetmeyin sakın![]()
bi de kimseye bahsetmeyin diyor yaaa 
Love Prince hakikaten sana nolmuş![]()
bişi olduğu yokaman Tanrım bize güvendiğin için çok teşekkür ederiz,bu sırrı ölene kadar saklayacağız emin olabilirsinpardon o zaman. Siz bir sırrımı hakettiniz. Çikolatayı görünce aklıma geldi. Ben her ne kadar dilime güvensem ve gayet iyi kullanabildiğimi düşünsem de nedendir bilmiyorum daha geçen seneye kadar çikolata diyemezdim. Çukulata derdimağzımdan öyle çıkardı hep neyse artık düzelttim sanırım. Arada yine de bana belli olmaz yazarken doğru yazarım ama söylerken ağzımdan çukulata çıkabilir

ne zaman kovduk yaaaböyle kovarsanız daha çok beklersiniz sanırım![]()
![]()

niyebişi olduğu yok
gülmekten öldüm Yasmi
Merttt 5. rüyayı görüyordur![]()

düz hesap dedim yani![]()

pardon o zaman. Siz bir sırrımı hakettiniz. Çikolatayı görünce aklıma geldi. Ben her ne kadar dilime güvensem ve gayet iyi kullanabildiğimi düşünsem de nedendir bilmiyorum daha geçen seneye kadar çikolata diyemezdim. Çukulata derdimağzımdan öyle çıkardı hep neyse artık düzelttim sanırım. Arada yine de bana belli olmaz yazarken doğru yazarım ama söylerken ağzımdan çukulata çıkabilir

![]()
senin iletine yazdığına göre şu anlam çıkıyo sahra...
çimdikledi yine beni kerata... akşam oldu yarimi gönder...eşimi beklerim elimde oklava..
çok uyumlu oldu ama...![]()
![]()
hadi dielimm...
benim de l ile sorunum var...erol diemem mesela...eröl olur o dile dökünce...![]()
![]()
uyuma bak 

ne zaman kovduk yaaa![]()
yine bekleriz" cümlesini hoşgeldin mesajı gibi algılayamadım bi an 
benim de l ile sorunum var...erol diemem mesela...eröl olur o dile dökünce...![]()
![]()

ne bileyim Tövbe estağfurullah yüzüne bişey olmuş![]()
bunun orjinalini kullanan kimdi arada görüyorum avatarını da hatırlamıyorum kime ait olduğunu

siz konuyu açınca aklıma bir şey geldi
bizim burda ufak bir çocuk çikolataya çikülota diyordu
kardeşim de onunla dalga geçerdi çikülota diye..bir gün abla dedi hatırlıyor musun o çocuk çikülota diyordu..neyse kardeşim baya çikülota dedi.sonra doğrusunu unuttu diyor ki abla ya doğrusu neydi![]()

bu mesajdan sonra ben müsadenizi istiyorum herkese iyi geceler
not: peki müsadeni senin Gencer deyip bozmayın mümkünse![]()
Sen üstte bu mesajı yazınca ben gidiyorsun sandımne bileyim "iyi geceler Genceryine bekleriz" cümlesini hoşgeldin mesajı gibi algılayamadım bi an
sağlık olsun![]()

Başka birşey yap avatarınıarada bi değişiklik iyi oluyor![]()